Nyereményjátékok

SAECO – A kávé szerelmeseitől.

A Saeco már közel 30 éve tölti meg szenvedéllyel kávéscsészéinket, miután 1985-ben új kategóriát teremtve elkészítették a világ első teljesen automata otthoni kávéfőzőjét. A vállalat azóta is szüntelenül innovatív megoldásokkal bizonyítja a tökéletes kávé iránti elkötelezettségét, hogy konyhánkban ülve is átélhessük a valódi olasz kávézás élményét.

Kiemelkedő tulajdonságok

A Saeco kávéfőzők kerámia őrlőbetetétei az egyenletes darálásnak köszönhetően nem melegítik túl a kávészemeket, és ízletes presszókávét készítenek csendes működés mellett.

A tejjel készült kávék rajongói jól tudják, hogy a kiváló cappuccino vagy latte macchiato titka a megfelelő tejhab. A tejes különlegességek a Saeco szabadalmaztatott, kétkamrás tejtartályának köszönhetően, teljesen automatizált módon készíthetők el. A kétkamrás technológiával mindig ideális hőmérsékletű, professzionális kávét fogyaszthatunk hosszan tartó, sűrű tejhabbal.

A Saeco kávégépeinek karbantartása igen egyszerű, hiszen öntisztító rendszere automatikusan átöblíti a készüléket. A vizes öblítésnek köszönhetően minden csésze kávénak finom, friss íze lesz, ráadásul a rendszeres tisztítás és vízkőmentesítés meghosszabbítja a Saeco gépek élettartamát is.

Saeco GranBaristo, Saeco Moltio és Saeco Minuto teljesen automata eszpresszó kávéfőzők

Saeco GranBaristo, Saeco Minuto és Saeco Moltio teljesen automata eszpresszó kávéfőzők

Saeco GranBaristo teljesen automata eszpresszó kávéfőző – 16-féle kávékülönlegesség egy gombnyomásra.

A Saeco GranBaristo kávéfőző minden korábbinál több ízélményt kínál, ráadásul a konyha díszeként kecses, stílusos formába öntve.

Saeco Minuto teljesen automata eszpresszó kávéfőző – Mindig megérdemel egy zamatos kávét

A Saeco Minuto kávéfőző is igazi “a kávébabtól a csészéig” élményt nyújt: maximális kényelem és nagy kapacitás extra kis méretben.

Saeco Moltio teljesen automata eszpresszó kávéfőző – Alkalomhoz illő kávékülönlegességek

Saeco Moltio személyreszabott kávézási élménnyel. A cserélhető kávébab tartálynak köszönhetően, a szemeskávé variálásával megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő aromát a nap bármely szakában.

Saeco eszpresszó: http://www.philips.hu/c/saeco-eszpresszo-kavefoezoe-gep/182478/cat/

SAECO – A kávé szerelmeseitől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top