Nyereményjátékok

Tefal receptverseny

"Hagyományos karácsonyi fogások újragondolva!"

Tefal receptverseny

Az Ünnepi hagyományok a karácsonyi fogásokban is évről-évre visszaköszönnek, szinte minden asztalra felkerül ilyenkor a család kedvenc halászléje, töltött káposztája, illetve diós és mákos bejglije. Azonban a hagyományokat sokszor átírják a kreatív konyhai kísérletezések, egyedi ötletek, egy diéta, étel-allergia, vagy netán egy új életmódhoz való alkalmazkodás.

A Tefal idén novemberben egy különleges receptversennyel teszi még izgalmasabbá és emlékezetesebbé a karácsonyt megelőző készülődést! A „Hagyományos karácsonyi fogások újragondolva” témájú versenyre olyan karácsonyi recepteket várunk, melyek felhasznált alapanyagban, elkészítésben, tálalásban, vagy bármilyen egyéb módon eltérnek egy hagyományos karácsonyi fogástól, és ettől egyediek.

A receptek beküldésére 2013. november 25-től december 8-ig van lehetőség, a beérkezett receptek közül a Tefal és a Nők Lapja Café zsűrije választja ki a három legjobbat.

A nyertesek az alábbi nyereményekkel gazdagodnak: 

            1. hely: 10 db-os Tefal Classy Chef nemesacél edényszett

Tefal receptverseny


            2. hely: 3 db-os Tefal Ceramic Control kerámia bevonatú edényszett

Tefal receptverseny
 

            3. hely: 2 db-os Tefal Talent tapadásmentes edényszett

Tefal receptverseny

A versenyben részt vevők feladata tehát 1 db szigorúan saját recept és hozzá tartozó 1 db saját készítésű ételfotó beküldése a tefalrecept@gmail.com e-mail címre a megadott határidőig. A verseny lezárultát követően a zsűri 1 hét alatt kiválasztja az első három helyezettet, a nyertesek és a nyertes receptek pedig publikálásra kerülnek a nlc.hu oldalon.

Minden játékosnak sok szerencsét, és kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

 

A játék szabályzatát itt éred el >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top