Nyereményjátékok

Nagy Életmódváltás Program

Jelen szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja kiadványa által szervezett Nagy Életmódváltás Program pályázatra (a továbbiakban: Pályázat).

A Pályázat kiírója: Sanoma Media Budapest Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.).

Nagy Életmódváltás Program

 

1. A Pályázaton résztvevő személyek

A Pályázaton csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy az érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Pályázaton NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervezők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Pályázat leírása

Pályázatot hirdetünk meg a Nők Lapja magazin olvasói között.

A pályázó az alábbi módon vehet részt a Pályázaton, hogy a Nők Lapja 2013/14-es lapszámában megjelenő Nagy Életmódváltás Programon:

– emailben: a program előtt készített (max. 1 hónapos) egész alakos fotóval saját magáról, motivációs levéllel és a kiírásban szereplő adatok hiánytalan beküldésével

A Jelige: Nagy Életmódváltó Program, nleletmod@sanomamedia.hu

Jelen akcióban való részvételével a pályázaton résztvevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. a megadott személyes adataikat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt.

Pályázók tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak, hogy a pályázatra beküldött anyagot és a mérlegelés során kapott eredményeket részben, teljes egészében, vagy szerkesztett formában a Pályázat kiírója felhasználhatja, kiadványaiban közölheti.

Pályázó a Pályázatra kizárólag saját szellemi termékkel pályázhat, pályázati anyagával szerzői jogot nem sérthet.

Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat időtartama alatt a résztvevőkkel a Nők Lapja folyamatosan tartja a kapcsolatot. A sikeres programban Magne B6 Aktív Izom tablettával, orvos szakértő közreműködésével és sorstársak blogbejegyzéseivel is segíti Sanoma a Pályázókat.

A fődíj nyertese az a pályázó, aki százalékban kiszámolva a legnagyobb súlyfeleslegtől szabadult meg. Sikeres életmódváltásuk történetét a szerkesztőség megírja, és megjelenik a Nők Lapja hetilapban.

 

3. A Pályázat időtartama

A Pályázaton részt venni, arra jelentkezni 2013.04.03 – 2012.04.17-ig lehetséges. Az időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. A kiválasztás menete

A Sanoma Media Budapest Zrt. 2013. április 17-én a beérkezett pályázatokból a motivációs levelek alapján korcsoportonként választ ki 20 főt, akiket 2013 májusában egészségügyi vizsgálatra és állapotfelmérésre invitál a kiadóba.  Közülük kerül ki a három nyertes a program végén, akikről cikk jelenik meg a Nők Lapja 2013/42-es születésnapi lapszámában.

A 20 főn kívül továbbra is versenyben maradnak azok az olvasók, akik 2013. április 17-ig beküldték pályázati anyagukat, nem kerültek kiválasztásra, de a program végén ismét elküldték egész alakos fotójukat és beszámolójukat az elért eredményről. Közülük egy pályázó a különdíjat nyerheti meg.

 

5. Jelentkezés a Pályázatra

– emailben: a program előtt készített (max. 1 hónapos) egész alakos fotóval saját magáról, motivációs levéllel és a kiírásban szereplő adatok hiánytalan beküldésével. Jelige: Nagy Életmódváltó Program, nleletmod@sanomamedia.hu

A Pályázaton való részvételhez szükséges a pontos név, telefonszám, email cím és lakcím megadása.

A Pályázatra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Pályázatból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Pályázat tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

 

6. Díjak:

1. helyezett:
Két főre szóló utazás a Török Riviérára a Sun&Fun Holidays jóvoltálból 4 csillagos hotelben 7 éjre.

2. helyezett:
Két főre szóló utazás az egyiptomi Hurghadába a Sun&Fun Holidays jóvoltálból, 4 csillagos hotelben 7 éjre.

3. helyezett:
Két főre szóló utazás Tunéziába a Sun&Fun Holidays jóvoltálból, 4 csillagos hotelben 7 éjre.

4. helyezett (különdíjas):
Két főre szóló tartózkodás a hévízi Hotel Európa fit****superior szállodában 4 éjre.

Az első három díjazott a behívott 20 fő közül kerül kiválasztásra, a negyedik díjazott a programban résztvevő, de be nem hívott pályázók közül.
A díjak a 2014-es év folyamán vehetők igénybe, legkésőbb 2014 decemberéig. A díj készpénzre nem váltható át és másra nem ruházható át.

 

7. Értesítés

A pályázókat e-mailben vagy telefonon értesítjük, a díjakat személyesen vagy postai úton adjuk át. A Pályázó felelős azért, hogy a pályázat során megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett.

 

8. Adatkezelés

A Pályázók a Pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataik a Szervező (a Sanoma Media Budapest Zrt. mint szervező) adatbázisába bekerüljenek, valamint azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezeljék a pályázatok regisztrálása, a díjazottak kiválasztás, a nyertesek kiértesítése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 30 napig.

A Pályázók tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Pályázat lebonyolításához szükséges adatait, az a Pályázatból való kizárásához vezet. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Pályázót megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Szervezők a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között. 

 

9. Felelősség kizárás

A Pályázat hiányosságáért, értesítési késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanoma-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A díjak átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a díjazott a Sanoma-nak adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Sanoma a díjak hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A díjazott ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázaton való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

 

10. Egyéb

A Pályázó a Pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint fénykép beküldése esetén fényképét a Sanoma nyomtatott, ill. online kiadványaiban a sorsolástól számított 18 hónapig nyilvánosságra hozza.  A Pályázó a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak. A szerkesztőségbe behívott 4 finalista vállalja, hogy fotózáson vesz részt mely anyag a későbbiekben a Nők Lapja magazinban jelenik meg, és sikeres életmódváltásuk történetéről cikk készül, mely szintén megjelenik a lapban.

Kelt: Budapest, 2013. 04. 03.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top