Nyereményjátékok

Ramada Resort – Aquaworld Budapest

Az élmények birodalma...

A gyerekek kérdezik

– Anyu elmegyünk megint a csúszdás kupolás strandra?
– Persze, hogy elmegyünk kicsim, de annak az a neve, hogy Ramada Resort-Aquaworld Budapest.
– És és és és fogunk megint csúszni a polipos csúszdán? És és és játszhatok majd a bongó klubban a nénivel? Meg meg belemehetek abba az óriáslabdába, amivel a vízen lehet járni? És anyu mehetek majd ott úszást tanulni is?
– Persze, persze angyalom egész nap lubickolhatsz. Elcsaljuk a bátyádat is, ő meg majd csúszik azokkal a hatalmas csúszdákkal, amiben sikongatnak a gyerekek, amikor lecsúsznak rajta. Emlékszel, amikor múltkor Tomika olyan gyorsan csúszott ki az ufó-csúszdából, hogy még minket is lefröcskölt.

Ramada Resort - Aquaworld Budapest

– Igen, igen, meg arra is emlékszem, amikor beültünk az étterembe, és annyi rántott husit, utána meg palacsintát ettem, hogy  elaludtam az öledben.
– Jól van na, megbeszélem apáddal, és lehet, hogy úgy megyünk, hogy ott is alszunk, mert ha jól emlékszem, idén a hétéves gyerekeknek nem is kell fizetni az ott alvásért. Tudod apuci szereti, mert tud izzadni a szaunában, a kocsi jó helyen van a parkolóban, ráadásul nem is kell érte pénzt adni, és nyomkodhatja a laptopját, mert van ingyen internet.
– Jól van, ott aludhatunk, de csak akkor, ha van gyerekágy, meg videojáték, meg kerti mászóka, meg meg meg a tévében rajzfilmek.
– Nyugi a szállodában ezek mind vannak. Sőt, úgy látom az interneten, ránk is gondoltak: van rönk szauna, sőt, egzotikus szauna szeánszok, sókamra, meg jégbarlang is, azt biztos kipróbálom.
– Hurrá!
– Várj csak kicsikém! Azt írják, hogy szuper apartmanjaik is vannak, akkor pedig külön szobátok lesz. Jól van, akkor eldőlt, hétvégén megyünk a Ramadába, a Te csúszdás kupolás strandodra….

Kattintsunk a linkre, és nézzük meg milyen csomagajánlatok közül választhatunk! >>>

Ramada Resort - Aquaworld Budapest

 

További Információ és foglalás

Ramada Resort – Aquaworld Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

06 1 2313 600

reservation@aqua-world.hu

www.ramadaresortbudapest.hu

www.aqua-world.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top