Nyereményjátékok

Felfedezték Kleopátra titkát

Úgy tűnik, a világhírű szépség titka végre napfényre kerül. Közel kétezer évig rejtegette Kleopátra sikerének titkát, ám egy tudományos kutatás kiderítette, miért is volt olyan népszerű az egyiptomi királynő a férfiak körében.

Kleopátra szépségéről rengeteg feljegyzés maradt fent, ám még ennél is több film dolgozta fel személyiségének lehengerlő erejét. A klasszikus mozifilmek mind ellenállhatatlanul vonzó nőnek ábrázolták: tökéletes külseje, elbűvölő beszédstílusa és intelligenciája a legerősebb férfiakat is levette a lábáról.

Amerikai tudósok utána jártak szépségtrükkjeinek és meglepő felfedezést tettek a „sohasem öregedő” nőről. Mint ismeretes, Kleopátra fiatalsága megőrzése érdekében rendszeresen tejben fürdött, és különböző gyógynövényekkel kenegette magát. Az ókorban már ismerték a gyümölcsök és más ételek jótékony hatását, ám a „miértre” csak nemrég kaptunk választ.

Felfedezték Kleopátra titkát

Kleopátra fiatalságának titka valójában a gyümölcssav volt, amely a bőrét egészségessé, fiatalosan ragyogóvá és puhává varázsolta. Az AHÁ-k a természetben előforduló, nem mérgező savak, amelyek gyümölcsökben és tejtermékekben találhatóak (például a szőlőben, a borban, a mandulában és a savanyú tejben). Az alfa- és poli-hidroxi savak hámlasztóként hatnak, és felgyorsítják a bőr természetes leválási folyamatát. Az AHÁ-t és PHA-t tartalmazó készítmények nemcsak feloldják, hanem el is távolítják az elhalt hámsejteket, így a bőrt arra kényszerítik, hogy új, egészséges hámsejtet állítson elő.

Így már érthető, miért nem hagyott nyomott az idő és az erős napsugárzás az egyiptomi királynőn. Napjainkban sem merült feledésbe Kleopátra tudása. A Neostrata cég kifejezetten ráncos és fénykárosodott bőrre készít természetes összetevőkből álló minőségi krémeket. Az öregedésgátló termékek eltüntetik, illetve csökkentik az apró ráncok mennyiségét, így biztosítva egyenletesebb bőrszínt, fiatalosan ragyogó bőrt.

A mindennapi használatra ajánlott termékek (nappali és éjszakai arckrémek, testápolók és arctisztítók) nemcsak a károsodott bőr helyreállításában, hanem annak megelőzésében is segítenek. Rendszeres használatuk megköti a vizet, így fokozottabban hidratálnak és a ráncokat is kisimítják.

Felfedezték Kleopátra titkát

A mindennapi bőrápolás mellett kúraszerűen is alkalmazhatók a NeoStrata egyes készítményei, ezzel is fokozva a bőrmegújító hatást. A NeoStrata glikolsavas orvosi hámlasztás évente kétszer (tavasszal és ősszel) megújítja a bőr felszínét, ragyogóvá varázsolva azt. A kezelés, amelyet bőrgyógyász – kozmetológus szakorvos végez, maximum 30 percet vesz igénybe, ezért „ebédidő peelingnek” is nevezik. Jelentős előnye, hogy a kezelés után nincs hosszadalmas gyógyulási folyamat, azonnal vissza lehet térni a mindennapos teendőkhöz.

Ha tehát olyan világhírű szépségre vágyunk, mint amilyen Kleopátrának volt, újítsunk be egy Neostrata öregedésgátló készítményt – természetesen bőrtípusunknak megfelelőt – és készüljünk fel az évtizedekig tartó bókáradatra.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top