Nyereményjátékok

Sziget: “Húsz év hév”

Huszadik alkalommal indul idén a Sziget Fesztivál. A szervezők jubileumi ünnepprogrammal készülnek, amely során mind a már visszatérő vendégeknek, mind az újoncoknak számos kedvezménnyel kedveskednek.

Sziget: „Húsz év hév”1993-ban indult hódító útjára, így idén már 20. alkalommal várja látogatóit a Sziget. A fesztivál nagy ívet futott be az elmúlt húsz év alatt, 2011-re Európa Legjobb Nagyfesztiváljává nőtte ki magát.

A szervezők idén sok újdonsággal, változásokkal várják a visszatérőket és az újoncokat is. Számos helyszín új helyre költözik, sok minden átalakul, néhány programhelyszín megszűnik, de eközben új helyszínek is megjelennek a kínálatban. Egy dolog, ami állandó: a Sziget programjainak sokszínűségét tekintve még mindig a legváltozatosabb fesztivál lesz Európában.

Sziget: „Húsz év hév”
 

Közkívánatra visszatér a Luminárium, az Aréna nagyobb lesz és több sávot befogad, megnyílik a Holland Meets Hungary, egy vadonatúj színpad, illetve a fesztivál új arculattal készül: az egyes rendezvények helyszíneinek dekorációja és általános vizuális megjelenései megfelelnek egymásnak.

Sziget: „Húsz év hév”
 

A fesztivál a mínusz 2-ik napon, augusztus 5-én a Magyar Dal Napjával indul, amelyet Presser Gábor kezdeményesének köszönhetünk.  A nulla és a mínusz egyedik napon Csík, Ákos és Metál nap lesznek.

A fesztivál valódi időtartama alatt pedig olyan világsztárokat szerepeltet, mint a The Subways, a The Stone Roses, a The Killers és az LMFAO.  

Sziget: „Húsz év hév”
 

Május elejétől – a helyszíni hetijegy árából – 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges – legalább már három korábbi Szigeten részt vett – látogatóinak a jubileum alkalmából. Féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy gyakori, legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a Szigetnek. A jelentős kedvezmény részletei a www.mienkasziget.hu oldalon.

A részletes program a fesztivál honlapján megtalálható, de egy dolog garantált, az idei Sziget nagy célt tűzött ki maga elé: überelni az elmúlt húsz év teljesítményét és hangulatát.

Sziget: „Húsz év hév”
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top