Nyereményjátékok

Nyerő tippek – így csökkentsük autós költségeinket

Nyaralni nem olcsó mulatság, akár belföldi, akár külföldi utat tervezünk. A szállás mellett a magas benzinár is egyre megfontoltabbá tehet minket, ha vakációzni készülünk. De hogyan csökkenthetjük költségeinket az autónkkal?

Nyerő tippek - így csökkentsük autós költségeinket Íme, néhány okos tipp, amivel ráadásul még nyerhetsz! Nincs más dolgod, mint figyelmesen elolvasni a jó tanácsokat, majd válaszolni a cikkünk végén lévő kérdésekre! A helyes megfejtők között egy autós GPS-t, valamint 6 AutoSOS prémium csomagot sorsolunk ki.

1. Tervezzünk útvonalat! A mai üzemanyagárak mellett próbáljuk elkerülni a fölösleges kitérőket, vagy visszafordulásokat, érdemes alaposan megtervezni az utazást. Az internetes útvonaltervezők, de egy jó autóstérkép is optimális eszköz lehet ennek a célnak az elérésében.  

2. Készítsük fel autónkat az útra! Soha ne induljunk el úgy, hogy az autó műszaki állapotával kapcsolatban kételyeink. Inkább fizessünk a szervizelés költségeiért, mint egy nem várt meghibásodás során a kármentésért.

3. Útlevél, és egyéb iratok… Ellenőrizzük, hogy a zöldkártyád, kötelező felelősség-biztosításunk milyen feltételekkel érvényes az adott országban illetve az illető országban milyen iratokat várnak el a közúti közlekedés résztvevőitől.

4. Hűtsünk okosan. Használjuk minél kevesebbet a klímát, ugyanis az száz kilométerenként akár több liter pluszbenzin elfogyasztását okozhatja! Inkább húzzuk le az ablakot!

5. Készüljünk fel az autó meghibásodására! A jármű hazavontatása még határon belül is megterheli a pénztárcánk, ha pedig külföldről kell baleset, meghibásodás miatt autómentővel hazaszállítatnunk autónkat, annak árát még hónapokig nyöghetjük. Könnyen elejét vehetjük a nem várt kellemetlenségeknek, ha választunk egy jó és olcsó autó assistance szolgáltatást.

Nyerő tippek - így csökkentsük autós költségeinket Például az AutoSOS autós és motoros assistance szolgáltatást, amely gépjárművünk meghibásodása esetén azonnali és professzionális segítséget nyújt belföldön és külföldön egyaránt.

Ha van ilyen biztosításunk, baj esetén automatikusan érkezik a helyszínre a segítség, ráadásul 1 órán belül! Az AutoSOS közvetít a szerviz és köztünk, lényeges terhet véve le így vállunkról, és hogy a nyaralás élménye is megmaradjon, bérautót is kapunk, ráadásul a tovább utazás költségeit sem nekünk kell állnunk.

Ugye, mégis csak egyszerűbb egy évre 7 900 Ft-ot fizetni, mint egy nem várt vontatásért akár több százezret?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top