Nyereményjátékok

Hosszabb lesz a Heineken Balaton Sound

A Heineken Balaton Sound idén korábban indul, a zenerajongók már július 11-én birtokba vehetik a helyszínt. A nulladik nap “bemelegítő" programját – Ákos szintirock produkciója mellett – napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadója, Afrojack teszi teljessé. A későbbiekben fellép még többek között Avici, az Example, a Gossip, Steve Angello és Carl Cox is.

Vízparti bárokkal, éttermekkel, sörözőkkel, borozókkal, balatoni naplementével és tihanyi panorámával és több színpadon megannyi világsztárral rukkol elő idén is a Heineken Balaton Sound, július 11-től a zamárdi szabadstrandon.

Hosszabb lesz a Balaton Sound

Az már ismeretes, hogy az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban indul: már 11-én délutántól birtokba vehetik a rajongók a Balaton-parti helyszínt. A fesztivált Ákos legújabb, “2012-es szintirock” produkciója indítja a Nagyszínpadon. A nulladik napon az Arénában Afrojack, napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja tölti majd be a teret. 

További fellépők: David Guetta, aki már rutinos visszatérője a fesztiválnak. Fellép még Avici, generációjának legmenőbb electro house előadója, Elliot Gleave, aki Example néven vált ismertté, a fesztivál sztárjai között található a Gossip együttes, érkezik Steve Angello, akit a közönség féktelenül energikus house anyagairól ismer, s Carl Cox, a brit techno zene keresztapja, minden idők egyik legtechnikásabb DJ-je, nemzetközi hírű producer és remixer, kinek munkái elektronikus zenészek generációit inspirálta.  Jön Dubfire, a kiemelkedő DJ, producer és Sasha, az acid és a progresszív house irányzat nagyágyúja, a brit elektronikus zene egyik legmarkánsabb előadója.

 Hosszabb lesz a Balaton Sound

A Sziget Kulturális Szervezőiroda legfiatalabb fesztiválja idén hatodik alkalommal várja látogatóit. A hazai fesztiválkínálat egyik legkeresettebb rendezvénye az utóbbi években több teltházas napot is jegyzett, a kínálatot tekintve idén sem lesz ez másképp. 

 

További információk: www.balatonsound.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top