Nyereményjátékok

A hely, ahol minden nap nyár van!

Szeretnéd, ha egész évben nyár lenne? Ha egy ködös, hideg napon is azt csinálhatnád, amit egy augusztusi, kánikulai napon? Ha soha nem érne véget vakáció? Akkor nincs más dolgod, mint belépni az Aquaworld hihetetlen kalandokat és minden értelemben felhőtlen kikapcsolódást nyújtó világába!

 

A hely, ahol minden nap nyár van!

Európa egyik legnagyobb fedett, vízi élményparkja minden korosztálynak felejthetetlen szórakozást kínál!

A hely, ahol minden nap nyár van!

 

A 17 élménymedence, a 11 óriáscsúszda, a hullámmedence és a Magyarországon egyedülálló szörfmedence pedig egyenesen a tengerparti nyaralások hangulatát idézi. Az úszni és ugrani vágyókat 25 méteres úszómedence és 3 méter magas ugrótorony várja. A változó mélységű, fedett gyerekmedence számos meglepetést, többek között saját csúszdát is tartogat a legfiatalabbaknak.

A hely, ahol minden nap nyár van!

Már tavasszal rengeteg izgalmas programmal várjuk a kedves vendégeinket, melyekből a kisgyermekes családok, a párok, a szórakozni vágyók, vagy a relaxálást és pihenést keresők is megtalálják a legmegfelelőbbet.

 

Programajánló:

 

  • Május 19. Moon Light – Wellness és Szauna Est

Egy igazán különleges éjszakai fürdőzés, relaxációs hangulatban. Szombat este 22:00 – 02:00 között élő latin zenével, vízi mozival, különleges koktélokkal és exkluzív éjszakai szauna szeánszokkal várjuk a pihenni és relaxálni vágyó vendégeinket.

  • Május 26-27. Splash fesztivál – Az év legattraktívabb családi sporteseménye

Vendégeink együtt versenyezhetnek, szórakozhatnak a magyar Világ-, Európa-, vagy Olimpiai-bajnok sportolókkal, ezen kívül koncertek, animációs programok, off road pálya és megannyi más lehetőség biztosítja az igazi izgalmakat.

  • Május 27-28. Pünkösdi Királyság

Népművészeti és kézműves foglalkozások, tavaszi virágkosarak, pünkösdi királyválasztás és számtalan szórakoztató program várja vendégeinket a hónap záró hétvégéjén.

  • Június 8-tól – Foci EB az Aquaworldben!

Folyamatos sportprogramok egész nap! Dekázó verseny, lábtenisz, célba rúgó verseny, élő csocsó, fejelgető verseny, élő meccs közvetítés.

  • Június 8., 22. – Splash Éjszakai Fürdő Party 22:00 és 03:00 között

Csúszdázás, igazi buli hangulat, legnagyobb slágerek, zumbatáncosok, minden, ami egy igazi fürdő partyhoz kell!

  • Június 17. – Giants Live & Strongman Champion league Budapest 2012

Erősember verseny

10 ország 11 versenyzője küzd meg a legerősebb ember címért! 6 versenyszámban mérik össze az erejüket, nézd meg, hogy emelnek fel egy 1,5 tonnás Ferrarit!

A hely, ahol minden nap nyár van!

 

Ezen felül minden nap babaúszással, úszásoktatással várjuk a kicsi gyermekeket, júniustól augusztusig pedig úszó- és búvártáborokon vehetnek részt a nebulók az Aquaworldben!

Fedezd fel velünk az Élmények Birodalmát!

A hely, ahol minden nap nyár van!

 

További információ és foglalás

Ramada Resort – Aquaworld Budapest **** superior

H-1044 Budapest, Íves út 16.

t.: 06 1 2313 600

f.: 06 1 2313 619

e.: reservation@aqua-world.hu

www.ramadaresortbudapest.hu

www.aqua-world.hu

www.orientalspa.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top