Nyereményjátékok

Kerülj könnyen csúcsformába!

A Gellért-hegyen működő Victory Pilates Stúdióban professzionális Pilates-gépeken teheted meg mindezt!

Kerülj könnyen csúcsformába!Az egyéni (one-to-one) edzéseket STOTT PILATES® trénerek állítják össze, minden alkalommal nehezítve az elvégzendő gyakorlatsorokat. Talajon fitnesz-karikával, szalaggal, labdával, hengerrel és súlyokkal tesztelik teherbíró képességedet és egyensúlyérzékedet, a Pilates-gépeken rugókkal dolgoztatják meg izomzatodat. Testtartásod javul, hátfájásod elmúlik, mert a legmélyebb törzsizomzatod erősödik meg.

Kerülj könnyen csúcsformába!Minden korosztály számára javasolt ez az intelligens módszer, amit Moira Stott balerina Kanadában fejlesztett tovább és újított meg gyógytornászok és orvosok segítségével.
Szeretnéd te is megreformálni alakod a naprakész Pilates-módszerrel? Pattanj a Cadillac, Reformer vagy Chair gépekre az oktatód instrukcióit betartva! Nőknek és férfiaknak egyaránt elképesztő eredményeket hoznak az atlétikus edzések. Sérülés, műtét után és porckorongsérv esetén persze kíméletes rehabilitációs programokkal állítják vissza a Pilates-trénerek a kliensek izomegyensúlyát.

Stresszes munka esetén nyugtató hatású és feszültséget levezető a Pilates-edzés a speciális légzéstechnika miatt. Szülés előtt időben elkezdve megerősíti a nők izomzatát a baba cipelésére, szülés után pár hónap alatt visszahozza az eredeti vonalaikat.

Önbizalmad garantáltan nőni fog már pár alkalmas Pilates-edzés után is, mert tartásod láthatóan javul, izomzatod formálódik. A Pilates-módszer titka, hogy nyújt és erősít egyszerre, így Hollywood-ban nem véletlenül lett ez a legkedveltebb izomszálkásító módszer! Jennifer Aniston és Madonna is imádja évek óta! Magyar sztárok köreiben is terjed a Pilates, Soma Mamagésa egy éve edz a Victory Pilates Stúdióban talajon és gépeken.

Az egyéni órák edzéstervei nemcsak formás alakot, hanem jókedvet és kiegyensúlyozottságot is biztosítanak, ami sikereket hoz minden „Pilates-ező” szakmai- és magánéletében.

Itt találhatsz bővebb információt a Victory Pilates Stúdióról »

Kerülj könnyen csúcsformába!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top