Nyereményjátékok

Indul a Komédia éve!

Az ország legnagyobb interaktív játszóháza, a bikali Reneszánsz Élménybirtok ismét megnyitja kapuit! Április 7-én indul a Komédia éve, így izgalmas, búfelejtő napok várnak Ránk!

Indul a Komédia éve!A Bikali Élménybirtok, Magyarország egyedülálló családi élményparkja 2010-ben nyitotta meg a kapuit, miután háromévnyi gondos tervezést, építkezést követően egy autentikus középkori város jött létre, ahol a hétköznapok pont úgy zajlanak, mint fél évezreddel ezelőtt: a kézművesek különféle használati tárgyakat készítenek, a kovács lovat patkol, a péket seprűvel kergeti a felesége, és minden sarkon mesés történetek várnak.

Az Évadnyitón megcsodálhatod a híres Fekete Sereget és a zászlóforgatók látványos felvonulását, vendégművészek színi előadásában gyönyörködhetsz, vagy épp históriás énekeket hallgathatsz. Királyi solymászunk és harcedzett lovasaink is új produkcióval várnak!

Indul a Komédia éve!

Kerge, Mátyás királyunk udvari bolondja Húsvétkor nyuszi és tojáskeresésben várja majd a gyerekek és a játszani vágyó felnőttek segítségét. Meséket (sőt, pajzán históriákat..!) hallgathatunk a birtok mesemondójától, de reneszánsz mesejáték is lesz Húsvét hétfőjén. A bátrak 3, 5 és 7 próbában is bizonyíthatják rátermettségüket!

Indul a Komédia éve!

Áprilisban az Élménybirtok lakói Szent György és a lovagok havát ünneplik, így április 21-én a jószívű sárkányt próbálják majd megmenteni – lelkes közreműködők részvételével. Az „elhagyott” lovagi kellékeket összegyűjtő vendégeink bepillanthatnak a lovagi torna kulisszái mögé is!

Indul a Komédia éve!

 

A bolondok hónapjának utolsó napját mi másnak is szentelhetnénk, mint a Komédiások napjának! Április 30-án vidám, játékos színi előadásokkal, ügyességi játékokkal várunk mindenkit. Természetesen a látványos lovagi küzdelem sem marad majd el, ahol a bikali vitéz is szerencsét próbál!

Indul a Komédia éve!

A részletes programról és az Élménybirtok nyitva tartásáról a www.elmenybirtok.hu oldalon tájékozódhatsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top