Nyereményjátékok

Bemutatjuk a Curver rattan családját

2010-ben vezettük be a piacra a forradalmian új rattan hatású műanyag termékeinket. Azelőtt csak faalapú rattan termékek léteztek, ezért nagy áttörést jelentett a Curver rattan család megjelenése, mely ötvözi a rattan szépségét a műanyag előnyeivel (tartósság, könnyű tisztíthatóság, biztonságos használat) és megbízhatóságával.

Bemutatjuk a Curver rattan családjátA család első tagjai a rattan hatású szennyestartó – 40L-es és 60L-es kivitelben – és ruháskosár – 45L-es űrtartalommal. Ezen prémium kategóriájú tárolók esetében nem csak a könnyű kezelhetőséget és tisztíthatóságot helyeztük előtérbe, hanem a minőséget és a dizájnt is.

A piaci szereplők nagy érdeklődésének hatására jelentek meg rattan hatású tárolókosaraink. A Storage Style dobozok három méretben (S, M, L), a My Style dobozok négyféle méretben (kis, közepes, nagy és szögletes) állnak vásárlóink rendelkezésére.

A kétféle rattan mintázat, a széles színskála, és a többféle méret lehetővé teszik, hogy tárolókosaraink az élet szinte minden területén felhasználhatóak legyenek.

Bemutatjuk a Curver rattan családját
A Storage Style dobozok egymásra építhetőek, és nagy teherbírásúak, a My Style dobozok jellemzője az egymásba rakhatóság. Mindkét tárolócsalád közös tulajdonsága a könnyű kezelhetőség és tisztíthatóság.

2012-re további rattan termékeket bocsájtunk a piacra, ennek első hírnöke a 3 méretben kapható rattan asztali tálca termékcsalád.

A Curver rattan hatású termékcsalád az első prémium kategóriás termékcsoport, mely egyesíti a rattan termékek szépségét és eleganciáját a műanyag termékek sokoldalú felhasználhatóságával.

Ismerd meg a Nők Lapja Konyha – Ételtárolódoboz-szett a Curver-től!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top