Nyereményjátékok

Milyen magyar értéket fogadnál örökbe?

Szívet melengető érzés arra gondolni, hogy számtalan olyan magyar értékünk van, amire büszkék lehetünk. Ilyenek a gyógyvizes fürdőink, a magyar nyelv, a hazai élővilág "szépségei", mint például az őszi kikerics vagy a magyar puli és még hosszan folytathatnánk a sort.

Milyen magyar értéket fogadnál örökbe?

Vegyél részt játékunkban, válassz a kategóriákból egyet-egyet! Ha jól válaszolsz kérdésünkre, a sorsolás során Te lehetsz az a szerencsés, aki megnyeri a hétvégi, kétszemélyes utazást (2 éjszaka félpanzióval) a Szalajka Liget Hotelbe.

Szavazz és nyerj! »

A játékot megtalálod a Nők Lapjában is,  a 33-as számban van róla egy melléklet.

 

A nyeremény: felejthetetlen élmény Szilvásváradon

Tölts el egy hétvégét pároddal Szilvásvárad első négycsillagos szállodájában, a Bükki Nemzeti Parkban található Szalajka Liget Hotel és Apartman házakban!

Szilvásvárad nem véletlenül Magyarország Milyen magyar értéket fogadnál örökbe?egyik legvarázslatosabb történelmi üdülővárosa. Karnyújtásnyira található a mesebeli Szalajka-völgyben a Szikla-forrás és Fátyol-vízesés, melyekhez az erdei kisvasúttal is eljuthatunk. 

A sportosabbak kerékpárral is bejárhatják a Bükk vadregényes tájait, majd a gőz- vagy illókamrák egyikében töltődhetnek fel.

A nemzeti parkban kóstoljuk meg a sétány mellett frissen füstölt pisztrángot, a borok szerelmeseinek pedig Egerszalókra ajánlunk kirándulást és egy pohár bikavért.

 

Az erdő szélén fekvő, romantikus wellness hotel 2010-ben a Magyar Turizmus Minőségi Díjat is elnyerte.

Milyen magyar értéket fogadnál örökbe?
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top