Nyereményjátékok

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!

Ha egészséges, tiszta és szép a bőrünk, akkor a bennünk rejlő természetes szépség sokkal inkább látható, pozitív kisugárzásunk mindenkit elbűvöl. De hogyan is érhetjük el, hogy természetes szépségünk mindenki által szemmel látható legyen? Az AVON Solutions bőrápoló termékcsaládja a természet elemeit és a tudományt hívta segítségül, hogy ki-ki megtalálja a bőrtípusának megfelelő ápolást és megmutathassa természetéből fakadó szépségét.

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!Solutions Sensitive Botanicals az érzékeny vagy irritációra hajlamos bőrre

Ma már ismert a moharózsa jótékony hatása: magas kalcium tartalma friss és egészséges megjelenést kölcsönöz bőrödnek, elhalványítva az öregedés jeleit.

A moharózsa hatóanyagát tartalmazó Sensitive Botanicals természetes antioxidánsokban gazdag, tartósítószer-, színezőanyag-, és illatanyag-mentes, vagyis tökéletes, ha bőröd érzékeny.

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!

 

Solutions Beautiful Hydration a fakó, fáradt, száraz bőrre

A paradicsommag energizáló hatásáról híres. A Beautiful Hydration termékcsalád a paradicsommag erejére épül, amely hatékonyan hidratál, egyenletesebb tónust ad és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!

 

Solutions Complete Balance a vegyes bőrtípusra

A teacserje levelének hatóanyagait tartalmazza, antioxidánsokban és olyan ásványi anyagokban gazdag, mint a cink.

A Complete Balance termékcsalád segít egyensúlyba hozni a helyenként száraz, más részeken viszont zsíros bőrt. Rendszeres használata segít a faggyútermelés csökkentésében is.

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!Solutions Youth Minerals az első ráncokra

Az ametiszt gazdag lila színét mangántartalmának köszönheti, amely segít serkenteni a kollagéntermelést.

A Youth Minerals termékek természetes ametisztet és tápláló ásványi anyagokat tartalmaznak. Használatuk fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, és segít stimulálni a kollagén- és elasztintermelést.

Fedd fel a benned rejlő természetes szépséget!Solutions Ageless Accolade a feszességét vesztett bőrre

A hibiszkuszvirág közismert szépségéről, ugyanakkor képes saját szépségünk megőrzésére is.

Az Ageless Accolade termékcsalád a hibiszkuszvirág felhasználásával segíti a bőr feszességének megőrzését, növelve annak nedvességtartalmát , így a feszesség és rugalmasság visszanyerésével elhalványulhatnak a finomabb ráncok.

 

További információ: www.avon.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top