Nyereményjátékok

Kalandos családi vakáció a Ramada Resort Budapest 4 csillag superior szállodában

Az idei vakáció más lesz, mint a többi! Sokkal izgalmasabb, programdúsabb, felejthetetlenebb. "Állati" kalandos napok várnak az egész családra a budapesti Ramada Resort szállodában, mely szoros egységbe épült Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjával, az Aquaworld-el. Szinte ki sem kell mozdulni a hatalmas területen fekvő, paradicsomi hangulatú szálló, fürdő és pihenőpark területéről, az egzotikus környezet és a sokféle fürdési lehetőség több napra való szórakozásról és élményről gondoskodik.

A hatalmas zöld területen fekvő komplexum kifejezetten családias, barátságos hely, ahol mindenki megtalálja igénye szerinti a nyugodt pihenést, relaxálást, vagy a felejthetetlen szórakozást – legyen szó az egészen kicsi gyermekektől, a szülőkig, nagyszülőkig.

2011. a szállodában a ‘Gyermekek éve’, ezért a 7 év alatti családtagok egész évben ingyenesen szállhatnak meg itt. A ‘Kalandos Családi Vakáció’ üdülési csomag képzeletbeli bőröndjébe mindent becsomagoltak, ami egy felhőtlen családi nyaraláshoz csak szükséges: korlátlan Aquaworld belépés extra programokkal, mókázás naphosszat a medencékben, vagy a kicsiknek játék a Bongo Kids Club játszóházban miközben a szülők zavartalanul ellazulhatnak a szálloda Oriental Spa Wellness és Fitness részlegében.

Kalandos családi vakáció a Ramada Resort Budapest 4 csillag superior szállodábanAz idei nyár slágere az állatkert. A szálló saját buszával a vendégek ingyen utazhatnak a Hősök terére és onnan vissza, az egynapos kiránduláson várost nézhetnek, és ingyen ellátogathatnak Európa egyik legpatinásabb, legszebb állatkertjébe, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Ha a kalandokból még mindig nem elég, esténként egy-egy mozifilmet is kiválaszthatnak közösen, amit szállodai szobájukban nézhet meg az egész család.

Számos más kellemes meglepetés is vár kicsikre és nagyokra a Ramada Resort – Aquaworld Budapestben. Indulhat a Kalandos Családi Vakáció!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top