Nyereményjátékok

Skandináv design és természetközeli színek

Az ECCO cipők divattervezői szeretik ötleteiket a természetből és a minket körülvevő világból meríteni. Az ECCO cipők legújabb 2011 Tavasz/Nyár kollekciójának színei, anyagai és skandináv designja a vintage stílust követik. A különféle formájú és alakú cipők színeinek árnyalata elsősorban az élettől lüktető tavaszi és nyári tájak eklektikus jellegéhez kapcsolódik.
Skandináv design és természetközeli színek

Skandináv design és természetközeli színek

Az legújabb ECCO kollekció fő témái a tenger, a földi paradicsom, valamint az ég, valamennyi változatával. Ezek a témák bemutatják az ECCO dizájnereinek a természet változatossága iránti bűvöletét és a természet elemeinek megragadására irányuló törekvést bizonyítják. A divatos skandináv ECCO kollekció teret nyit képzelet számára és a körülvevő világból való ihletszerzésre bíztat.

 

Az ECCO női kollekcióban találhatunk magas éksarkú cipőket, igencsak nőies, zamatos mézes sárga és narancssárga színű körömcipőket, sötétkék sneakers cipőket és csinos balerinacipőket.

Skandináv design és természetközeli színek

 

A trendi ECCO férfi kollekcióban elbűvölnek a divatos díszítésű, sokszínű tornacipők, a vitorlázásra és a nagyvárosi sétára egyaránt ideálisan alkalmas mokaszinok, valamint farmernadrághoz ideálisan illő koptatott bőrből készült alkalmi cipők.

Skandináv design és természetközeli színek

 

Az 1963-ban alapított dán márka gyermek- és sportcipő kollekcióval is rendelkezik (túra, golf, futó, szabadidő cipők és szandálok), emellett táskákat és különféle kiegészítőket (övek, zokni, cipőápoló termékek) kínálnak a vásárlók részére.

Ismerkedjen meg a legújabb ECCO skandináv kollekcióval az www.ecco.com/hu

weboldalon és az ECCO szaküzletekben.

Skandináv design és természetközeli színek

ECCO Allee Bevásárlóközpont, Október 23-a utca, 1117 Budapest

ECCO Aréna Plaza, Kerepesi út 9., 1087 Budapest

ECCO Corvin Bevásárlóközpont, Futó utca 37-45., 1082 Budapest

ECCO Westend City Center, Váci út 1-3., 1062 Budapest

Játsszon velünk a http://www.eccoscandesign.eu/hu oldalon, és további értékes nyereményeket is nyerhet.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top