Nyereményjátékok

Élj színesen! (X)

A Ceres Sütő színes kínálata minden lehetőséget megad arra, hogy egy hétköznapi szendvics is különleges és változatos legyen! Most pedig az életedet is színesítheted a Velencei - Karnevál élményével!

Játszom »

Nincs más dolgod, mint a site-on barangolva összegyűjteni a cikkekben elrejtett Ceres Toast termékfotókat. Attól függően, hány fotót sikerül gyűjtened, számtalan ajándék egyike lehet a tiéd. Kalandozz velünk, nyerj és élj színesen!

Hol találom meg a Ceres Toast termékfotókat, és hogyan tudom összegyűjteni őket?

A Ceres Toast termékfotókat a Nők Lapja Cafe oldalain találod meg, például a cikkek alján. A játékban való részvételhez ezeket a termékfotókat kell összegyűjtened. Csak kattints a megtalált fotóra, és az automatikusan bekerül a profilodban a „Ceres nyereményjáték” fül alá.
A játék ideje alatt a profilodban a „Ceres nyereményjáték” fülre rákattintva folyamatosan nyomon követheted, hány termékfotód gyűlt már össze.

A Ceres Toast termékfotók (összesen 21 db) hetente kerülnek fel a Nők Lapja Cafe oldalra. Minden héten 7 új képet rejtünk el. A termékfotókat a játék időtartama alatt bármikor, utólag is összegyűjtheted – akár az utolsó nap az összeset!
Keresd a profilodban a „Ceres nyereményjáték” fület, és töltsd meg Ceres Toas termékfotókkal!

Hogy vehetek részt a játékban?

A játékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt. Az érvényes regisztrációhoz minden adatodat pontosan meg kell adnod, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a nyeremény „kiszállítását”. Csak magyarországi lakcímmel rendelkezők játszhatnak, korhatár nincs.
Az általad megadott adatokat a Nők Lapja Cafe harmadik fél számára nem szolgáltatja ki, és betartja a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

Meddig tart a játék?

A pontgyűjtés 2008. október 27-én indul, és november 16-án fejeződik be. Sorsolás: november 18-án. Ez alatt az idő alatt a Nők Lapja Cafe oldalain bárhol lehet elrejtve Ceres Toast termékfotó.

Mit nyerhetek?

Ez attól függ, hány Ceres Toast termékfotót sikerül összegyűjtened.

A kisorsolandó nyeremények:

1-10 darab Ceres Toast termékfotó összegyűjtése esetén:
10 db 3000 Ft értékű Ceres termékcsomagot


11-15 darab Ceres Toast termékfotó összegyűjtése esetén:

10 db 5000 Ft értékű Ceres termékcsomagot


16-20 darab Ceres Toast termékfotó összegyűjtése esetén:

1 db Sony Cybershot 10 megapixeles digitális fényképezőgépet, mosolyfunkcióval


21 darab Ceres Toast termékfotó összegyűjtése esetén:

2 db Vista utazási utalvány : 2 fő részére szóló 3 napos, 2 éjszakás út repülővel a Velencei Karneválra


A játék menete

A Nők Lapja Cafe oldalain elrejtettünk egy-egy Ceres Toast termékfotót. A játékban való részvételhez ezeket a Ceres Toast termékfotókat kell összegyűjtened. A te dolgod mindössze annyi, hogy keresd meg a termékfotókat, gyűjts össze belőlük minél többet, hogy a nagy értékű nyereményekre pályázhass.

Kalandra fel, élj színesen!

A nyeremények mindegyikét sorsolás útján osztjuk ki azok között, akik kellő számú Ceres Toast termékfotót gyűjtöttek össze. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a www.ceressuto.hu oldalon közzétesszük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top