Nyereményjátékok

Celine Dion koncertfilm vetítés

Megjelent a rekordokat döntő látványosság minden idők legsikeresebb énekesnőjétől!

Celine Dion – Taking Chances cd

Minden idők legnépszerűbb női énekesnője a maratoni, 5 éves Las Vegas-i koncertsorozat után a nagy visszatérésre készül, melynek alapköve az új angol nyelvű album, melyen olyan alkotókkal dolgozott együtt, mint Dave Stewart, Timbaland, Ben Moody.
Az album címével azonos című fülbemászó kislemezdalt Kara DioGuardi és Dave Stewart (Eurythmics) írta. A szupersztár 2008. február 14-én induló világkörüli turnéjának első helyszíne a dél-afrikai Johannesburg lesz, ahol jótékonysági koncertet ad majd az énekesnő. Az 1 éves turné alatt 5 kontinensen, 25 országban és több mint 100 városban kápráztatja majd el új albumának anyagával a rajongókat. Az angol nyelvű lemez kapható lesz szimpla CD, illetve CD+DVD változatban.

2007. december 15-én a fények városában rózsaszirmok záporában és négyezer rajongó tapsvihara közepette végleg lehullt a függöny az elmúlt 5 év legfelkapottabb show-jában. 717 teltházzal futó előadás után (összességében közel 3 millió nézővel), az „A New Day” az egyik valaha volt legnagyobb bevételt, 400 millió dollárt hozó koncertsorozattá vált a modern zenetörténelemben, mely még tovább emelte a világ legtöbb albumot eladott énekesnőjének, Celine Dionnak a hírnevét.

Ennek a hihetetlen előadássorozatnak az emlékére elkészült az „A New Day: Live In Las Vegas” című dupla lemezes DVD, illetve nagy felbontású Bluray lemez, melyen több mint ötórányi anyag kapott helyett a ma elérhető legjobb képi- és hangminőségben. A megjelenést február 14-én, Valentin napon idehaza egy egyedülálló exkluzív vetítés is követi, melyre a rajongók is jegyeket nyerhetnek a Nők Lapja, a Nők Lapja Cafe és a palacecinemas.hu jóvoltából.

Az eddig egyedülálló látványosság, mely koncert, tánc, színház és multimédia finom egyensúlyát testesítette meg, 2003. márciusában indult hódító útjára a Las Vegasi Caesars Palace luxushotel direkt a show számára tervezett és építtetett, a római Colosseumot megmintázó 4000 férőhelyes, a legmodernebb technikákat (köztük a világ legnagyobb beltéri LED kivetítőjét) felvonultató körszínházában.

Celine Dion heti 5 alkalommal kápráztatta el közönségét 90 percen át, régi slágereit és nagy elődei – köztük Frank Sinatra, Louis Armstrong, Stevie Wonder, Barbra Streisand – feldolgozásait énekelve, miközben közel 50 táncos vette körül a színpadon. A műsort az a Franco Dragone rendezte, akinek nevéhez a szintén világhírű Cirque Du Soleil társulat tíz show-jának, köztük az „O”-nak, a megalkotása is fűződik.

A DVD első lemezén a másfél órás koncert kapott helyet 18 dallal, valamint egy 41 perces bónusz film, mely az énekesnő rajongókkal való találkozását örökíti meg. A DVD második lemezére két extra is került. Az egyik egy rendhagyó, két órás film, mely megmutatja nekünk Celine Dion egy napját onnantól kezdve, hogy munkába indul autójával, részt vesz a hangpróbán, kisminkelik, felöltöztetik, énekel, egészen odáig, hogy az éjszaka közepén hazaérkezik gyermekéhez, valamint bepillantást nyerhetünk a színfalak mögé is a koncert teljes hosszában, vágatlanul. A másik, 53 perces extra bevezet minket a show titkaiba, megmutatja legemlékezetesebb pillanatait végig kísérvén az elmúlt 5 évet, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az „A New Day” koncertbelépői a legkeresettebbek legyenek Las Vegas történetében.

A DVD 2007. december 10-én jelent meg, s azóta már több mint 800 ezer példány talált gazdára belőle világszerte, kiürítve minden raktárkészletet és fejtörést okozva ezzel több nagy lemezkereskedésnek is, melyek nem voltak felkészülve a kiadvány hatalmas sikerére. A nagy felbontású Bluray lemez 2008. február 25-én lát napvilágot.

Az énekesnő nemrég megjelent új angol nyelvű albuma, a „Taking Chances” hamarosan eléri Magyarországon is az aranylemez státuszt, és a rádiókhoz kerül a második kislemezdal, az „Alone”, mellyel egy időben a világkörüli turné is kezdetét veszi Dél-Afrikában.

Celine Dion Taking Chances című klip linkje »

További információk: www.sonybmgmusic.hu/celinedion
Celine Dion – A New Day: Live In Las Vegas” – tracklist

Disc 1
The Concert:
A New Day Has Come
The Power Of Love
It’s All Coming Back To Me Now
Because You Loved Me
To Love You More
I’m Alive
I Drove All Night
Seduces Me
If I Could
Pour Que Tu M’aimes Encore
I Surrender
Ammore Annascunnuto
All The Way
I’ve Got The World On A String
I Wish
Love Can Move Mountains
River Deep, Mountain High
My Heart Will Go On

Bonus Feature: Because You Loved Me – A Tribute To The Fans

Disc 2
Special Feature: A New Day – All Access
Bonus Feature: A New Day – The Secrets

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top