Nyereményjátékok

Világító szemöldökcsipesz tükörrel

A reggel mindenkinek nehezen indul, kész tortúra a felkeléstõl az indulásig. Téged is visszahúz az ágy? Aztán mire megérik benned az elhatározás, már csak szûk 20 perced van addig, hogy a bejárati ajtón kilépve nekivágj a napnak.




Hét közben folyamatosan késésben vagyunk, ilyenkor természetesen nincs időnk órákat tölteni a tükör előtt, bár a hatásos és lehengerlő fellépés érdekében kívánatos lenne.

Ezzel szemben jó, ha van pár percünk, hogy felvigyünk egy alapsminket a reggeli kávé közben, ami ahhoz éppen elég, hogy megmutassuk magunkat a világnak.

A szemöldök rendszeres és megfelelő ápolása azonban már körülményesebb, és több időt vesz igénybe.


Biztosan Te is ezt gondolod, ha nem próbáltad még ki az idei karácsony egyik slágertermékét, a tükörrel felszerelt világító szemöldökcsipeszt!

Ez a praktikus eszköz igazi újdonságot jelent a szépségápolásban! Egyedi kiképzésének köszönhetően jelentősen megkönnyíti a szemöldök mindennapi ápolását. A beépített lámpa megvilágítja a szemöldök vonalát, így a szemöldökszedés végeredménye még tökéletesebb lesz. Ezzel együtt nem foglal el több helyet, mint egy ajakrúzs, így bármikor kéznél lehet, ha szükség van egy kis igazításra.









 Világító szemöldökcsipesz tükörrel


• Praktikus eszköz a szemöldök ápolására
• Jól láthatóvá teszi a szemöldökvonalat
• Kis helyet foglal, mindig kéznél van
• Beépített fényforrással és tükörrel
• Tartalék elemmel


 


 


 








A terméket megvásárolhatod a Sunimex Életmód Portál webáruházában, bővebb információért pedig a 06 1 461-9050-es telefonszámon, illetve az info@sunimex.hu e-mail címen fordulhatsz szakértőinkhez.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top