Nyereményjátékok

Molnár Anikó és Nacsa Olivér lesz a mûsorvezetõje a világon egyedülálló Chippendale Bajnokságnak

December 9-én 18:00-i kezdettel, Nemzetközi Chippendale Bajnokságot rendeznek az elsõ Kimaradás Gála keretein belül.






A Mamut 2 tetején lévő Kaméleon szórakoztató központ ad majd helyet ennek a Gálának.



A szervezők számára nagyon fontos, hogy a Chippendale Bajnokság résztvevői, ne csak egyszerű pózolással, magamutogatással, próbálják meg meghódítani a zsűrit és a közönséget, hanem izgalmas és tartalmas műsorral is készülniük kell. Segítségükre lesz ebben a műsor művészeti vezetője, az ismert koreográfus, Kriszt László, aki felkészíti a versenyzőket a megmérettetésre.









A Chronograph.hu is képviselteti magát a Gálán, egy nagyon színvonalas hand made óra kollekcióval, amelyből minden nyertesnek jut. Mivel női és férfi változata is van. Ezért mindkét nem győztesei egyformán örülhetnek a márkás nyereményeknek.







Természetesen a hölgyek sem „maradhatnak ki” a Kimaradás Gála programjából. Nemcsak, mint lelkes közönségre számítanak a szebbik nem képviselőire, hanem egy különleges szépségversenyt is szerveznek számukra a következő szlogennel:

Egyik pillanatról a másikra fontos lehetsz!
Egyik percről a másikra ismert lehetsz!
Egyik napról a másikra sztár lehetsz!


A kimaradas.hu, mint rendező cég, reprezentatív körülmények között szeretné bebizonyítani, hogy megannyi szépségverseny után, még mindig vannak felfedezetlen szépségek, akiket érdemes elindítani a nemzetközi karrier felé.

A Női szépségverseny fődíja egy autó lesz, amit a www.kimaradas.hu  oldalon lehet megtekinteni.

És vajon kik azok akik majd eldöntik, hogy ki a legszebb versenyző?

Többek között a neves humorista Nádas György, Anettka tévés műsorvezető, Dr. Dezső Antal sztárügyvéd, Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész, Tommy Boy, a valóvilágból ismert ex Chippendale, Bíró Ica szépítész mérnök, és a világszerte ismert Szász Endre özvegye, Lula asszony is ott fog ülni a zsűri asztalánál.
Bíró Ica külön ajándékkal is elhalmozza a versenyzőket:
• 
a szépségverseny előválogatásaihoz biztosítja saját üzemeltetésű megújulásklubját
• és minden forduló nyertese számára térítésmentesen biztosít:
•  1 db, egy évre szóló fittneszbérletet,
•  1 db ,,Szupermodell” képzési kurzuson történő részvételi jogot, és
•  saját ügynökségében portfólió késztésével együtt kiemelt, exkluzív menedzselést.

A különleges alkalomra a zsűritagok öltöztetését Borbély Orsolya divattervező, a Variage szalon tulajdonosa vállalta. A szalon jelmondata: ugyanabból a ruhából nem készülhet kettő!, tehát attól nem kell tartani, hogy a sztárzsűri tagjai egyforma öltözékben bukkanának fel a jeles napon.










Mi az, ami még elengedhetelen az exluzív megjelenéshez?
Természetesen a nemes ékszerek, amelyeket erre az estére a Zoppini Firenze ékszercég biztosít.

A versenyek mellett remek műsorokkal is színesítik a programot. Roy & Ádám, Inflagranti, és a GrooveHouse is koncertet ad ezen az estén, illetve a Kriszt Revü szórakoztató műsort is megnézhetik a jelenlévők, amelyben számos tánc és énekes produkció is helyet kap. Igazi csemege még a The Rocks művészi torna produkciója is.

















 


 


 


 


 












A csinos hölgyek és mutatós-mutogatós urak versengése nyílt, bárki jelentkezhet, nevezési díj nélkül, a www.kimaradas.hu  webcímen.

Szavazni is megéri a versenyzőkre, hiszen havonta mobiltelefont sorsolnak ki a kimaradás.hu szavazói között.



 


 



Egyik jelentkezőnk a szépségversenyre:








Egyik jelentkezőnk a Chippendale Bajnokságra:







Tehát aki kedvet kapott a versenyzéshez, annak várjuk jelentkezését a www.kimaradas.hu  honlapon, akik pedig nézőként szeretnének részt venni ezen a különleges Szépségversenyen és az egyedülálló Chippendale Bajnokságon, azokat viszont nagy szeretettel várjuk a Kaméleon klubban.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top