Nyereményjátékok

Halloween = tökvadászat

Itt a Halloween - borzongjunk és játsszunk együtt, avagy indul a tökvadászat...! :-) Csábító nyeremények várnak: megtudhatod a jövõdet egy igazi boszorkánytól Lilly-tõl, elviheted a mágikus ajándékcsomag egyikét, vagy eltölthetsz egy varázslatos, gyertyafényes vacsorát a kedveseddel.





A Valentin-napi játékunkhoz hasonlóan most is egy idézetet kell összerakni – csak ez alkalommal ne kis szíveket, hanem tököket keress…!





A kis tököket mindenfelé elrejtettük – valóban vadásznod kell rájuk! Persze most is “mellélőhetsz”, mert mindössze 5 kis tök rejti a titkokat. Ha rákattintasz, feljön egy ablak, amiben egy szövegrészletet találsz. A részletekből a végén összeáll egy boszorkányos idézet – ezt várjuk
az idézett író nevének és a mű címének feltüntetésével,
október 31-én 10 óráig, a következő címre:
jatek@nlcafe.hu (Kérjük, a levélben tüntesd fel nevedet, lakcímedet és esetleg telefonszámodat is!). Ne feledd az idézet 5 részből áll!

Aznap délben sorsolunk, úgyhogy ha a szerencsések között vagy, már délután olvashatod a nevedet itt >>








Nyeremények


fődíj:
• Egy igazi boszorkányság! A szerencsés nyertes egy személyre szabott asztrológiai elemzést (egy évre szóló prognózist) kap a Magyar Boszorkányszövetség alelnökétől, Lillytől. 










Kattints a képre!

további nyeremények:
• Egy kétszemélyes vacsorameghívás a Magyar Broadway-n található, Francia Bisztró konyha jellegű  Két Szerecsen étterembe, mely nem csak színház után nyújt kikapcsolódást. Az eredeti térfelosztású, dél-európai stílusú tágas helyiségét érdemes nappali fénynél is szemügyre venni.










Kattints a képre!


6 db mágikus ajándékcsomag:
a Hósen-jóslás rejtelmei (jóskártya, útmutató, Hósen-tábla) + extra ajándékként egy szerencsepatkó és egy talizmán az egyik csomagban – mindezt a Magyar Boszorkányszövetség jóvoltából.


Kellemes borzongást és tökvadászatot mindenkinek! 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top