Szabadidő

Light jégkrém?

Bizony, a light jégkrém is lehet ugyanolyan finom, mint a „teljes” társa. Mármint persze a teljes zsír- és energiatartalmú, hiszen más szempontból Carte d’Or Light teljesen egyenrangú társa a nagyobbik testvérnek.





A Carte D’Or Light a vitalitás jegyében született jégkrémcsalád egyik tagja. Hogy mi a titkos módszer a remek íz, és az alacsony kalóriatartalom harmóniájának létrehozásában? Egy egyszerű trükk. Kevesebb zsír került bele. Ez pedig fontos, hogy nyugodt lelkiismerettel fogyasszuk a sok-sok finoman hűvös fagyit.

Ezek a finomságok 50 %-kal kevesebb zsírt tartalmaznak. (Ami szintén nem utolsó szempont, hiszen ismét nem a mesterséges édesítőszerek csökkentik a kalóriatartalmat, hanem a zsírtartalom kisebb, akár a Carte D’Or Fruit & Freshnél.) Így a jégkrémek max. 5% zsírt tartalmaznak. Természetesen. Ráadásul az ízük is épp olyan maradt, mint az eredeti változatnak.






Ez az ötlet azért is olyan jó, mert így nem terheljük a jégkrémekkel feleslegesen zsírraktárainkat, sőt a gyomornak is könnyebb dolga van vele. Nem véletlen, hogy még Norbi is ezt ajánlja.

Az alacsony kalóriatartalmú változatok ráadásul a legkedveltebb ízekben készültek: csoki, eper, madártej. A dobozok sem változtak nagyot, szintén 1 literesek, és mosolyog ránk a Light felirat a
tetejükről.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top