Hurrá nyaralunk

Itt a biztonsági karszalag gyerekeknek

"Anyu, csak visszahozom a lapátomat a homokozóból és jövök!" Aztán eltelik néhány perc, a gyerek sehol, mi pedig elkezdünk fejvesztve rohangálni és keresni a kicsit a strandon. Az ilyen véletlenül elkóborló gyerekeknek találták ki az infoszalagot.

Ez ugyan nem a reklám helye, de ez a kis színes karszalag annyira praktikus, hogy néhányan már rendeltünk is belőle. Az ötlet egyszerű: ha a kijövünk a lakásból, akkor a kicsi csuklójára erősítjük a játék- és gyerekbiztos szalagot, amelyen feltüntetjük a nevét, az elérhetőségünket és az esetleges betegségeket, allergiákat.

Itt a  biztonsági karszalag gyerekeknek

Aki nem szeretne ilyen szalagra áldozni, az maga is csinálhat, egyik munkatársunk például házi gyerekszemélyit gyártott az ötéves unokaöccsének, amit aztán lamináltattak. Nem hivatalos papír, de hasonlít az igazira, így büszkén hordja magával a kisfiú. A lényeg, hogy ha az aprónép véletlenül elkallódik se ő, se pedig mi ne essünk pánikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top