Hurrá nyaralunk

Imperial Russia – az orosz luxusvonat

Hallottál már a transzszibériai vasútvonalról? Ez a vasúthálózat több ezer kilométer hosszú és a Balti-tenger partjától a transzmongóliai vasúttal egészen a Csendes-óceánig elfut ez a sínpár. Ennek a vonalnak egy részén közlekedik az Imperial Russia nevezetű luxusvonat is. Ismerd meg!

Útvonalak

A vonatozás első szakasza Szentpétervártól Irkutszkig tart, ahová 11 nap alatt ér el a vonat. Útközben érinti Moszkvát, Kazanyt, Jekatyerinburgot, Tobolszkot, Omszkot, Novoszibirszket. A 11 napos út 9600 euróba kerül.

Imperial Russia - az orosz luxusvonat

A másik útvonal Moszkvától Pekingig tart. Ezt a távot 13 nap alatt tehetjük meg ezzel a vonattal, 4465–8275 euró közötti áron, útközben érintve az alábbi helyeket: Moszkva, Kazany, Jekatyerinburg, Novoszibirszk, Irkutszk, Bajkál, Ulan Ude, Ulánbátor, Erlian (itt vonatot cserélnek, ugyanis a nyomtáv más) és Peking.

Imperial Russia - az orosz luxusvonat
Imperial Russia - az orosz luxusvonat

Ismerd meg még jobban! A Balalajka blogon azt is megtudhatod, hogy melyik kocsiban mi található és milyen a VIP lakosztály.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top