Hurrá nyaralunk

Nyaralás hirtelen jött felindulásból? Igen!

Valljuk be őszintén, a nyár jelentős részét a nyaralásról való álmodozással töltjük. Mi lenne, ha az idei nyár egy kicsit más lenne? Ha nem csak tervezgetéssel telne? Használjuk ki a forró nyári hétvégéket, és hirtelen ötlettől vezérelve vegyük célba a horvát tengerpartot akár a barátokkal, akár a párunkkal!

Nem véletlen, hogy Horvátország idén is az egyik legkedveltebb utazási célpontunk, hiszen alig pár órányi autózás után élvezhetjük a hűs tengert, az isteni halvacsorákat és a végtelen tengerparti sétákat. Munka után dobjuk be a fürdőruhát egy táskába, és vágjunk neki az útnak! Most bebizonyítjuk, hogy egy spontán kiruccanás még jobban is elsülhet, mint egy előre megtervezett nyaralás.

1.    A spontán kalandozás a legjobb módja a gőz kieresztésének. Nem kell azon aggódnunk, hogy vajon milyen lesz a szállás, odaérünk-e időben. Hagyjuk, hogy sodorjanak minket az események.
2.    Ruhák városnézéshez, tengerpartra és az esti vacsorához? Nem tudhatjátok, hogy milyen programok várnak Rátok, ezért elég egy-két dolgot bepakolnotok. Ami hiányzik, azzal lepd meg magad a horvátországi bazárok kavalkádjából.
3.    A térkép böngészése helyett kalandozhattok az ismeretlen utcák útvesztőjében, olyan helyekre tévedhettek, ahová egyébként nem terveztetek elmenni.
4.    Tegyetek úgy mint a helyiek! Ahelyett, hogy útikönyvek tanácsaira támaszkodnátok, bátran megkérdezhetitek a helyi lakosokat például, hogy honnan érdemes nézni a naplementét.
5.    Nem kell az utazás előtt pénzváltásért szaladgálnod. Vigyél magaddal olyan bankkártyát, amivel díjmentesen vehetsz fel készpénzt, akár kis összegben is. A CIB Bank Visa Inspire Bankkártyájával például Horvátországban több mint 600 bankautomatából vehetsz fel díjmentesen készpénzt. Nyaralás hirtelen jött felindulásból? Igen!

+1  Váratlan helyzetekre azért egy spontán nyaraláson is érdemes felkészülni. A CIB Visa Inspire bankkártya mellé kedvező éves díj ellenében igényelhetsz poggyász-, utazási és balesetbiztosítási szolgáltatást is, ami a világ többi országában is egész évben érvényes.


Részletek: www.cib.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top