Nők lendületben

Vitamin és energia

Az aktív munkavállalókra manapság jellemző a fokozott stressz, a család és a munka kettős terhe, a krónikus időhiány.

Az ezzel az életstílussal összefüggő viselkedések, például az elsietett étkezések, az egészségtelen étrendválasztások, az állandó vagy időszakos diétázás, illetve a dohányzás, a túlzott alkohol- és kávéfogyasztás felboruló belső egyensúlyt eredményez. Ez pedig rossz közérzethez, általános fáradékonysághoz, a fertőzésekkel szembeni csökkent ellenálló képességhez és a mentális funkciók csökkent működéséhez vezethet.

A vizsgálatok szerint a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitele is lényeges lehet az egészség hosszú távú fenntartásához és a betegségek, például a csontritkulás megelőzésének elősegítéséhez. A szervezet megfelelő működéséhez és a jó közérzethez ugyanis a megfelelő vitaminszint is hozzájárul. Ha nem jut hozzá a kellő mennyiséghez, hiánytünetek jelentkeznek. A drazsé és pezsgőtabletta formájában kapható Supradyn olyan multivitamin készítmény, amely több mint 10 féle vitamin és 8 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációját tartalmazza, így segít megelőzni a vitaminhiányt.

A Supradyn drazsé és pezsgőtabletta vény nélkül kapható gyógyszer. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A Supradyn drazsé és pezsgőtabletta vény nélkül kapható gyógyszer.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A Supradyn Kids pedig a gyermekek számára nyújt vitaminokat, Omega-3 zsírsavat és kolint. Az egészség azonban nem lehet teljes mozgás nélkül, amihez extra energiára van szükség, pláne a napi teendők mellett. A mozgásszegény életmód ugyanis a szervezet legyengüléséhez vezethet, ezáltal növelheti a betegségek kialakulásának kockázatát. A Supradyn Energia multivitamin gumicukor felnőtteknek az energiatermeléshez elengedhetetlen vitaminokat tartalmaz, segítve ezáltal a mindennapos akadályok hatékony leküzdéséhez szükséges energia termelését. Összetevői részt vesznek a szervezet energiatermelő folyamataiban, támogatják az immunrendszer működését, és a folsavval együtt közreműködnek a fáradtság és kimerültség csökkentésében. Ezen felül hozzájárulnak a normál pszichológiai működéshez, amely hatással van a koncentrációra, tanulásra, emlékezésre.

A Supradyn Kids és a Supradyn Energia multivitamin, étrendkiegészítő készítmény.  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Supradyn Kids és a Supradyn Energia multivitamin, étrendkiegészítő készítmény.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,
vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További információk!

Bayer Hungária Kft., 1123 Budapest Alkotás u. 50.

L.HU.CC.14.08.2014.0329

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top