Nő vagyok

Nyár, bulik és strandolás: biztos, hogy mindenre felkészültél?

A nyár a felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás időszaka. Nem csoda, ha nem szeretnénk, hogy bármi is beárnyékolja a jókedvünket – például egy strandolás vagy fesztivál utáni hüvelyi fertőzés. De ma már szerencsére van megoldás a különböző fertőzések megelőzésére is.

Végre itt az igazi nyár, a strandolás, napozás, utazás és felhőtlen kikapcsolódás időszaka. Mindenki szeret ilyenkor kicsit kiszabadulni a mindennapokból, a tikkasztó meleg elől a vízpartra menekülni, vagy éppen meglátogatni egy-egy fesztivált a barátokkal. Ugyanakkor a nagy meleget rajtunk kívül a kórokozó baktériumok is igencsak kedvelik, akiknek nemcsak ezek az időjárási körülmények, de a nyári programokon mindenhol megtalálható nyilvános WC-k is kedvező feltételeket biztosítanak a szaporodásukhoz. Ráadásul a fürdőzők megnövekedett számú jelenléte a strandokon, tópartokon is hozzájárulhat, hogy kívülről érkezve intim fertőzés alakuljon ki.

Nyár, bulik és strandolás: biztos, hogy mindenre felkészültél?

Nemcsak a meleg, a páratartalom, a víz higiéniás állapota, de antibiotikum szedése vagy éppen hormonális okok is hajlamosító tényezők lehetnek arra, hogy megváltozzon a hüvelyflóra normál állapota és kialakuljon egy fertőzés. Ezért célszerű lehet a hüvelyi probiotikum használata, már a hajlamosító tényezőkkel való találkozás előtt, hogy megerősödjön a hüvelyflóra, növekedjen a laktobaktériumok száma, és így a szervezet felkészült lehet a kórokozók kivédésére.

“Nyár van és semmi baj”
A hüvelyi probiotikumok az emésztőrendszeriekhez hasonlóan úgynevezett lactobacillusokból állnak. Ezek a jó baktériumok alkotják a normál hüvelyflóra legnagyobb részét, és segítenek megakadályozni a kórokozók elszaporodását. Vagyis az egészséges mikroflóra kulcsa a megfelelő számú és minőségű lactobacillusok jelenléte a hüvelyben.

A probiotikus Canesflor hüvelykapszulában található nagyszámú lactobacillusnak köszönhetően, visszaállíthatod a – fertőzés miatt megváltozott – hüvelyi környezetet, a mikroflóra természetes állapotát. Emellett a lactobacillusok egy védőréteget képeznek a hüvelyben, így a Canesflor képes lehet megelőzni a gombás vagy bakteriális fertőzés kiújulását vagy megjelenését – hogy az idei nyár tényleg csak a felejthetetlen élményekről szóljon, és ne intim fertőzések miatt legyen borús a hangulatod.

 

Nyár, bulik és strandolás: biztos, hogy mindenre felkészültél?

A Canesflor hüvelykapszula gyógyászati segédeszköz         L.HU.MKT.CC. 13.06.2016.0905

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

 

 

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top