Psziché

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!

Hogyan leljünk rá önmagunkra? Mit tegyünk, ha gyermekünk az átlagosnál mozgékonyabb, kilóg a sorból? Kiderül lapunk legfrissebb számából!

Fel is út, le is út – Kitagadottak kálváriája
Mi késztethet egy szülőt arra, hogy többé szóba se álljon a gyerekével csak azért, mert az olyan döntést hoz a saját életét illetően, ami nem felel meg a család elvárásainak? Egy biztos: akármi is áll a kitagadás hátterében, a kiközösítettnek fájó lelki teherként kell cipelnie, hogy szerettei képtelenek őt elfogadni.
Lénárt Emese írása

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!

Az légy, aki vagy – Vad Katival és Karafiáth Orsolyával Szily Nóra beszélget
Fekete báránynak lenni nem könnyű szerep. De hozadéka is van. A szabadság, amellyel az ember azt az utat járja, amerre a szíve igazán viszi. Vajon tévút? Gyakran talán elhamarkodottan ítélkezünk, hisz van, hogy helyettünk – is – bevállalják a kockázatot. Mint ők ketten: Vad Kati, a valaha volt Michelle Wild, és Karafiáth Orsolya író.

Az önmagunkra találás művészete
Akár az életmódunkon, a megjelenésünkön vagy a karrierünkön szeretnénk alakítani, az nemcsak időt és energiát, hanem komoly önismereti munkát és elszántságot is igényel. A szakemberek abban segíthetnek, hogy könnyebb, tartósabb és minőségibb legyen a változás. Cikkünk szereplői erről mesélnek.
Kiss Henrietta írása

Body art – ellentétek harmóniája
A dinamizmus és a stabilitás kettőssége a body art alapja. Talán nem véletlen, hogy az energikus, ugyanakkor végtelen nyugalmat árasztó Kati éppen ebben a mozgásformában találta meg testi-lelki kiegyensúlyozottságát.
Ferenczi Anita írása

A viselkedészavar nem neveletlenség
Rossz, kezelhetetlen, hiperaktív – záporoznak a negatív jelzők arra a gyerekre, aki a szokásosnál mozgékonyabb, és nehezebb lekötni a figyelmét. Pedig nem árt óvatosan bánni a szavakkal: a háttérben olyan probléma állhat, amit sajnos még ma is félreértések kísérnek.
Váradi Krisztina írása

Intimitás-tréningek
Ha elmélyülünk az intimitásban, ha a szexet minőségibb módon gyakoroljuk, akkor ez hatással lesz életünk minden területére. Összeállításunkban olyan tréningeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével újra felfedezhetjük vágyainkat, és testi-lelki egészségünkért is sokat tehetünk.
Tóth Lisy írása

Ha problémád van, orvost, lelki kapaszkodót keresel, írj nekünk a psziche@centralmediacsoport.hu e-mail címre, segítünk! Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/pszichemagazin!
 

Szeretnél előfizetni a magazinra? Itt megteheted! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top