Psziché

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!

Férjekről, feleségekről, anyósokról, nőiességről és a bennünk rejlő férfiasságról is olvashatsz a Nők Lapja Psziché legfrissebb számában!
Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!A férjem anyja – barátnő vagy ellenség
Akovács Éva beköszöntője

Sárkányanyák és kicsi papucsfiak
„Én csak a javadat akarom.” „Ennyivel tartozol nekem, amiért világra hoztalak” – halljuk sokszor a kontrollmániás édesanyáktól, akik igyekeznek felnőtt fiaikat sakkban tartani. Rengetegen keverik össze az önzetlen szeretetet az önző ragaszkodással. Pedig ezzel nem csak gyermeküket, egész családjukat is megfosztják a boldogságtól.
STEINER KRISTÓF írása

Nézd meg az anyját, kezeld a fiát! – Beszélgetés Novodomszky Évával és Papadimitriu Athinával Éva szicíliai családba házasodott, Athinát pedig több anyóssal is összehozta a sors. Azt gondolnánk, a konszolidált tévés műsorvezető nehezen találja meg a helyét egy hangos olasz famíliában, és talán a magyar anyák sem viselték könnyen a tüzes görög menyecske megnyilvánulásait. Vagy mégis?
ZÁDROVICH ALIZ interjúja

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!Férfiélet, női sors
Sorsunkban és párkapcsolatainkban olyan drámák zajlanak, melyeket nemigen tapasztaltunk a múltban.Férfinek és nőnek is nehéz lenni manapság. Nem tudom, milyen világ jön. De ha lesz új világ, az a nők tiszteletén fog alapulni. Ebben bizonyos vagyok.
MÜLLER PÉTER írása

„Téves mítosz, hogy egyetlen IGAZI van”
A legtöbben a nagy sikerű Testbeszéd szerzőjeként ismerik Allan Pease-t, pedig feleségével tucatnyi könyvet írt a nemek közti különbségekről is. Nemrég hazánkban járt, és arról kérdeztük, az ellentétek dacára hogyan találhatunk igazi társra.
ZÁDROVICH ALIZ interjúja

A lelkünkben élő férfi
Mindannyian a másik felünket keressük: a lelkünk mélyén rejtőző férfi tükrét. Gyerekkorunkban ég belénk a minta, amit a szüleinktől kaptunk. Ha ez a kép sérült, újra és újra fájdalmas kapcsolatokban szembesülünk vele. A tudattalanunkban lakó férfi részünket azonban felkutathatjuk – és meggyógyíthatjuk.
TOKAI MÁRTA írása

Gyógyító irodalom – Kipróbáltuk az biblioterápiát
Eddig is tudtam, hogy az irodalom gyógyírként szolgálhat a lelki sebekre. Biblioterápiás körben azonban most jártam először. Itt igazolást nyert, hogy mások gondolatai minket is izgalmas utazásra hívhatnak önmagunkba.
BAKOS ZSUZSI riportja

A nőiesség segélykiáltása – PCOS-szindróma
Ma már az orvosok is elismerik, hogy a PCOS, azaz a policisztás ovárium szindróma kialakulásáért lelki tényezők is felelősek. A nők tíz százaléka érintett, és bármilyen életkorban kialakulhat – de tudatosan tehetünk azért, hogy elkerüljük.
SZUROVECZ KITTI írása

Nőies szakma férfiakra szabva Érdekes élethelyzeteket produkálhat, ha egy családfő szépségszalonba, óvodába vagy menyasszonyok közé jár dolgozni. Cikkünk szereplői arról vallanak, milyen érzés nőies szakmát űzni egy férfi as világban.
SZUROVECZ KITTI írása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top