Életmód

CSALÁD, ISKOLA, MENEDÉK – otthon otthontalanul, együtt egyedül

Feldmár András és Vekerdy Tamás közös beszélgetésén vehetnek részt azok, akik május 30-án ellátogatnak az IBS-be.

A jegy megvásárlásával a Soteria-Menedék programot támogatják a résztvevők.
A Soteria Alapítvány Menedék Programjának célja otthont, menedéket adni olyan fiatal emberek számára, akik zavartak, környezetük számára zavaróak, és akiknek valami oknál fogva nem lehet valódi otthonuk az a hely, ahol élnek.
A Soteria Alapítvány Menedék Programja 2012 júniusában nyitotta meg első házát.
„A félelem, a szégyen, a düh, az irigység és a reményvesztettség hálójából egyedül nagyon nehéz kibogoznia magát az embernek. Mélyen meg vagyunk győződve arról, hogy amikor szeretettel fordulunk egymás felé, akkor segítjük, támogatjuk, lelkesítjük, nemcsak a másik embert, hanem önmagunkat is. Ezért dolgozunk egy tényleges Menedék, egy ház, egy hajlék létrehozásán. Fontosnak tartjuk a védett környezetet éppúgy, mint az érzékeny és felkészült szakemberek és önkéntesek részvételét a programban. A Menedék nem kórház, nem gyógyintézet, hanem szeretetteli, barátságos otthon, ahol személyes krízisben lévő emberek, egyszerűen csak zavartalanul létezhetnek” –
Feldmár András.

Időpont és helyszín:
2013. május 30. 19:00–21:00
IBS Színpad Budapest, Tárogató út 2–4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top