Aktuális

A Mónika show végét előre megjósolták!

Nagyon kíváncsi voltam Erdélyi Mónika horoszkópjára: nemcsak az érdekelt, milyen emberről árulkodik ó, hanem egy jó néhány évvel ezelőtt történt eseményt szerettem volna neki elmesélni, amikor a sors közel hozott bennünket egymáshoz úgy, hogy nem tudtunk róla.

Történt, hogy egy kozmetikai cég felkeresett, készítsek az új üzletük megnyitására horoszkópot: mit mondanak a csillagok, mikor lenne erre a legmegfelelőbb az idő? Elkészítettem, de a cégnél mégis úgy döntöttek, hogy üzleti szempontból másik időpontot választanak. Természetesen arra is kiszámítottam a képletet, amely jelezte, hogy egy drámai esemény miatt azon a napon nem tudják megnyitni az üzletet.

A nyitás előtti napon az üzlet vezetője még a repülőtéren, egy női magazin fotózásán sminkelte a modelleket. Véget ért a nap, befejezték a munkát, és a pilóta feltette a kérdést: ki szeretne egy kört repülni? A sminkes lány azonnal jelentkezett. A gép szépen felszállt, majd rövid repülés után lezuhant, a tapasztalt pilóta és a sminkes lány szörnyet halt. A gépet Erdélyi Mónika volt élettársa vezette, a kozmetikai cég pedig másnap nem tudta megnyitni az üzletét.

A Mónika show végét előre megjósolták!– Döbbenetes volt, amit elmeséltél – mondja Mónika. – A szkeptikus ilyenkor azon tűnődik, hogy jó, jó, lehetett ez véletlen egybeesés is.

– Miért, te a szkeptikus vagy?

– Félig-meddig. De visszatérve a történetre, elképesztő, hogy a horoszkópból mi minden megállapítható. Még azt is tudni lehet, hogy egy drámai dolog történik, ami miatt az üzletet valóban nem azon a napon nyitják majd meg, mint ahogy tervezték, és ez hihetetlen. De az igazán elgondolkodtató az, vajon miért szállt fel éppen az üzletvezető sminkes lány a volt élettársam gépére? Miért halt meg együtt ez a két ember, akik nem ismerték egymást? Ez volt a végzetük? Az együtt zuhanás? Erre is választ adhat az asztrológia?

– Talán igen, ha ismerjük a két ember születési idejét, és a halál pillanatának időpontját, abból következtetni tudunk, és választ adhatunk néhány miértre. Foglalkoztat az asztrológia?

– Csak olyan szinten, hogy tudom, mi a napjegyemnek és az ascendensemnek az általános jellemzője, amelyek szerintem illenek rám. És elolvasom az újságban a horoszkópot, de nem eszerint élek. Amikor összecsapnak a fejem fölött a hullámok, akkor arra gondolok, hogy talán fel kellene keresnem egy asztrológust. No, nem azért, hogy mondja el, hogyan tovább. Hanem azért, hogy mint a csillagok közvetítője, nyújtson egy kis segítséget, mondjon valami olyat, ami csak a horoszkópból látszik.

Névjegy:

Erdélyi Mónika
• Foglalkozása: az RTL Klub műsorvezetője, üzletasszony
• Napjegye: Mérleg
• Ascendense: Skorpió

Viktória lánya:
• Napjegye: Ikrek
• Ascendense: Skorpió

Kislánya: Olívia Johanna
• Napjegye: Nyilas
• Ascendense: Nyilas

– Izgalmas horoszkópod van, a bolygók nagy része olyan területen áll, amely arra utal, hogy ugyan még nem foglalkozol ezotériával, de a későbbiekben, idősebb korodban egészen biztosan.

– Meg fogsz lepődni, mert érdekel az asztrológia és az ezotéria más ága is, de annyiféle anyagi jellegű dolgom van, hogy nem érek rá ezekkel a témákkal foglalkozni. Hiszen, ha komolyan akarnék vele foglalkozni, akkor alaposan el kellene mélyülnöm benne, és időt, sok időt kellene szánnom rá, ami most nem lehetséges.

– Az anyagi jellegű dolgokat a vállalkozásaidra érted?

– Azokra is. Hamarosan indítok egy új vállalkozást, amire jobban oda kell most figyelnem. Apropó nekem is kiszámolhatnál egy olyan horoszkópot, mikor lenne a legalkalmasabb az időpont ennek az üzletnek a megnyitására, hogy igazán jól menjen majd…

– Térjünk vissza a horoszkópodra, nagyon jók a megérzéseid, csak erre kevésbé hagyatkozol.

– Ezzel azt akarod mondani, hogy jobb lenne, ha nem dolgoztatnálak, és nem kérném az üzletnyitási horoszkópot – mondja nevetve és viccelve -, hanem bátran nyissam meg a boltomat akkor, amikor a megérzéseim sugallják?

– Igen, azt is, de persze, ha akarod, kiszámolhatom, mi lenne a csillagok szerint erre a megfelelő idő.

– A viccet félre téve, a megérzéseim tényleg jók, de különösebb jelentőséget nem tulajdonítok neki. Gyakran átvillan rajtam valami furcsa előérzet, és néhány nap múlva, amikor megtörténik a dolog, akkor jövök rá, hogy én ezt előre megsejtettem. Viszont a gondolat teremtő erejében hiszek, és ebben vannak saját tapasztalataim. Amikor a média iskolába jártam, az egyik oktatóm megkérdezte, mihez éreznék kedvet. És én azt mondtam, egy olyan televíziós műsorhoz, ahol én vagyok a műsorvezető, és bizonyos témákról beszélgetünk, vitatkozunk úgy, hogy a jelenlévők pro és kontra véleményeket képviselnek. Ezután nem sokkal felkértek egy ilyen műsor vezetésére. Viszont ami az ezotériában nagyon izgat az utóbbi időben, az a reinkarnáció.

– Miért foglalkoztat a lélek újra testet öltése?

– Szeretnék részt venni egy reinkarnációs utazáson. Kíváncsi lennék arra, hogy egyáltalán volt-e előző életem. Ha volt, ki lehettem abban én, mit csinálhattam, felismernék-e olyan embereket, akik most is körülöttem vannak, hol éltem? És amit igazán szeretnék megtudni, hogy a párkapcsolataim miért nem sikerülnek. Időnként eljátszom azzal a gondolattal, hogy talán azért nem jönnek össze, mert az előző életemben valami olyasmit tettem, amiért most, így kell fizetnem. De ami igazán furcsa a párkapcsolataimban, az ötös szám misztikus hatása.

– Ezzel azt akarod mondani, hogy öt évig tartanak a kapcsolataid?

– Igen, és erre is olyan jó lenne magyarázatot találni. Kísérteties, hogy a házasságom öt évig tartott. Csabával, a pilóta élettársammal is öt évig éltünk együtt, és a második gyermekem apjával, az utolsó párommal is öt évig tartott az együttélésünk. Nem értem, hogy miért csak öt év jár nekem egy kapcsolatban.

A Mónika show végét előre megjósolták!

 

– Megkérdezted a partnereidet, ők mit gondolnak erről?

– Feltettem nekik a kérdést, hogy hol és mit hibáztam el, de egyikük sem tudott semmi különöset mondani. Nem vagyok hűtlen, nem veszem el senki pénzét, nem teszek semmi különösebbet, ám amikor elérkezik az ötödik év, akkor történik valami, és szétmegy a kapcsolatunk. A horoszkóp ad erre valami magyarázatot?

– A horoszkópodban utalás van arra, hogy a kapcsolataid miért érnek véget öt év múlva. A főbűnös egy rosszindulatú állócsillag, amely szaturnuszi és marsi hatásokkal rendelkezik, és öt fok távolságra áll a születési képletedben attól a ponttól, ami a tartós párkapcsolatot jelenti.

– Ezt nem értem, mi köze van egy állócsillagnak az én párkapcsolatomhoz?

– A régi asztrológusok azt tanították, hogy az állócsillagokat is figyelembe kell venni, akkor, ha azok a horoszkópban fontos helyen állnak, mert hirtelen fejtik ki a hatásukat, váratlan eseményt hoznak, és az embert a legérzékenyebb pontján érintik.

– Lefordítanád ezt nekem?

– Ha valakivel házasságot kötsz, vagy együtt élsz, akkor a horoszkópod elemei szerint az ötödik évben olyan nem várt esemény történik, amit nem tudsz tolerálni. De az is előfordulhat, hogy akivel együtt élsz, az ötödik évben egyszer csak megérzi ennek az állócsillagnak a hatását. Pontosabban akkor hirtelen olyan érzése támad, hogy például te túlságosan kemény vagy vele, és ez a kapcsolat felbomlásához vezet.

– Most már értem, és nagyon érdekes, amit a keménységről mondasz, mert én odaadó vagyok a kapcsolataimban, de mivel sokat követelek magamtól, ugyanezt várom el a velem, illetve a körülöttem élőktől is. Aminek persze nem mindenki tud megfelelni, és tényleg ilyenkor szakításra kerül sor. És mit mutat még a horoszkópom?

– Minden valószínűség szerint megszűnik egy munkád, ami tömegeket érdekel, viszont jön helyette egy jobb, egy újabb, egy izgalmasabb. (Ezt az interjút még akkor készítettük, amikor Mónika sem tudta, hogy beszélgetős műsora lekerül a képernyőről – Izing Klára.)

– Ezzel a hírrel egy kicsit megijesztettél. De csak egy kicsit, mert az életemben mindig úgy történtek a dolgok, ha megszűnt valami, utána mindig jött helyette más, ami valóban jobb volt, mint az előző. A sors talán időnként megelégeli azt a helyzetet, amiben vagyok, és lök egyet rajtam, mondván: lépj már tovább! És mire számíthatok még?

– A csillagok szerint az idei tavasz végén, a nyár elején a munkában, és magánéletben is váratlan pozitív fordulatra van kilátás. Akár még egy újabb, vállalkozási ötlet is kipattanhat a fejedből, és a szerelem is berobbanhat az életedbe.

– Az egyik szemem sír, a másik nevet attól, hogy valami megszűnik, és jön helyette egy jobb. A szerelmet pedig el sem tudom képzelni, nem is gondolok rá. Ugyanis jól megvagyok a gyerekeimmel, és az anyukámmal, akivel igen szoros a kapcsolatom. Mindehhez jönnek a munkáim, amelyek boldoggá tesznek, és kereknek érzem tőle az életem.

– Van, amitől félsz?

– Szeretném elkerülni azokat a buktatókat, amelyek az életem megszakadását okozhatnák.

– Félsz a haláltól?

– Tévedés ne essék, nem halálfélelmem van. Hanem arról van szó, hogy nagy felelősség van a vállamon, mert egyedül nevelem a két gyermekemet, és a kicsi még csak három éves lesz novemberben. Bátran kijelenthetem, hogy az életben csak magamra számíthatok, ezért próbálok vigyázni magamra, hogy az egészségemet megőrizzem, és kerülöm a kockázatos helyzeteket. Szeretném a gyermekeimet felnőttként is látni.

– Mónika, ne aggódj! A horoszkópod azt mutatja, hogy sok küzdelem vár még rád az életben, sokáig fogsz élni.

– Köszönöm szépen, ezzel aztán jól megnyugtattál – és jóízűt nevetve rápillant az órájára, amivel finoman jelezi, nincs több ideje számomra, szólítja a munka, várja valamelyik vállalkozása.

 Utazás a mágiák és varázslatok földjéreNők Lapja Ezotéria»

Ízelítő a tavaszi tartalomból:
• Újraszületési  horoszkóp
• Gombos Edina: Kubai varázslat
• Az élet körforgása – reinkarnáció
• Erdélyi Mónika: Véletlen egybeesések
• Számmisztika: Életünk küldetése

 Itt tudsz előfizetni! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top