Aktuális

Névmágia

Vajon ki gondolná, hogy a virágnevek vénuszi analógiát hordoznak, hogy a tévésorozatok divatos nevei óriási megterhelést jelentenek majd a gyereknek? És a becenevek egészen mást jelentenek, mint az alapnév, amelyből kinőttek, így akár a sorsfeladatot is megváltoztathatják.

Minek nevezzelek...? Katalin név feladata a tökéletességre törekvés, a tartás, az elképzelések mindenáron való megvalósítása, úgy, hogy közben nem veszi figyelembe mások aggályait. A hétköznapokban könnyen válhat intrikussá, másokat furkál, keresi bennük a hibát. Ha Katalin helyett Katát választ, akkor az élete örök küzdelem, mindenért harcolnia kell, és igazi tekintélyre nem tesz szert. A Kati mindent megtesz az anyagi boldogulásáért, kedvesnek tartják, és támogatják céljai elérésében. A Katinka olyan nő, akinek a megfelelni vágyás a legfontosabb, mégpedig elsősorban a szülőknek szeretne megfelelni. Szép, egészséges, sikeres akar lenni, és ezért mindent megtesz.

Az Erzsébet feladata szenvedélyesen küzdeni a céljai eléréséért. Határozottság, kitartás jellemzi. De becézett formában minden átalakul. Erzsinél sok esetben hiányzik a szenvedély, viszony akarattal és keménységgel megszerez mindent, amit akar. Zsikében nagyon erős a kapcsolatteremtési igény, hajlamos a fontoskodásra, a pletykára. Böbe a legjobb kereskedő, a biztonsága alapját a pénz jelenti.

Zsuzsanna alapjelentése önfeldozónak lenni a családban, és áldozatot vállalni majd a társáért, a gyermekéért. Zsuzsának már más céljai lesznek, szívesen áll egy közösség élére, és irányítja őket. Zsuzsi a nagy álmodozó, a csodaváró, hiszi, hogy a lehetetlen is lehetségessé válik. Zsuzskó arra vágyik, hogy olyan ismert legyen a párja, ezáltal rengeteg kapcsolatra tegyen szert, jellemzője az állandó nyugtalanság, és gyakran a kielégületlenség.

Szuzi: Szenvedélyes, szerelmes, vágyakozó nő, aki várja az igazit, nagy őt.

Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

Mónika év eredeti jelentése, meghatározó vagyok, úgy érzem, nélkülem nem mennek a dolgok, talán meg is áll az élet. Fontos, hogy mindig igaza legyen, éreznie kell saját nagyságát. A Móni: A késői anyaság szimbóluma. Mindent megtesz a párjáért, aggódik a saját, illetve a párkapcsolatának biztonságéért.

A fiúk becézése gyermekkorban a szeretet, a gondoskodás, az odafigyelés kifejezése, ám ha a férfiakat felnőtt korukban becézzük, az Istvánokat lepistikézzük, vagy a Lászlókat lelacikázzuk, akkor azt a feladatot, amiért születtek, nem tudják megvalósítani, hiszen a felnőttkori becézés azt sugallja, hogy nem veszik őket komolyan, továbbra is gyerekként kezelik, nem néznek fel rá, elveszik a férfias erejüket.

Minek nevezzelek...?

Virágnevek jelentése
A virágnevek tulajdonosainak a szépséget, a szexualitást és az anyagiakat kell megélnie.

Ibolya:
sokkal inkább az elfojtást hordozza, nem mer kinyílni, mert fél a visszautasítástól, vagy a csalódástól, ezért aztán kissé keményebb nőnek tartják.

Nárcisz:
Nagyon fontosak számára a márkás cuccok, a jó kocsik, a sok pénz, a menő helyen való szórakozás, a drága illatok. Mindenből csak az első osztályú.

Kamilla:
Mindent megtesz, küzd a pénzért, ugyanakkor mégis spórolós. Szexuális problémái adódhatnak, elfojtások és félelmek nehezítik a kapcsolatát.

Virág:

Ők gyakran áldozatnak érzik magukat. Úgy érzik, hogy a sors nem úgy bánt velük, mert sok jó lehetőséget kínált a számukra, de ők a legrosszabbat választották. Ám ezért nem hibáztathatják a sorsot, csak saját magukat.

Jázmin:
Tetszeni és hódítani akar a nőiességén keresztül. Túlságosan függ a külvilág véleményétől, nem bírja a kudarcot. Problémáit az anyagi vágyak okozhatják, képes lesz az élvezeteknek alárendelni a céljait.

Divatos nevek

Lüszi, Záli, Tikva, Babér, Evaniq, Neeo – ezek azok a szappanopera, vagy egyéb sztárnevek, amelyekkel a szülők azért ajándékozzák meg gyermeküket, mert remélik, hogy ugyanolyan különlegesek lesznek, mint a sztárok, akikről a nevünket kapták. Ám nagyon kicsi az esély, hogy hasonlítani fognak rájuk, és kiemelkedőt alkotnak az életben.

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top