Egészség

Mi segíti és mi akadályozza a fogyókúrát? – Várunk az ingyenes szűrőnapon!

Hozd a családodat, tölts velünk egy kellemes napot a Millenárison, és vegyél részt ingyenes szűréseinken!


Érdekel hogyan tudod megőrizni testi-lelki egészséged? Nézz körül a Nők Lapja Egészség Oldalán! KATT IDE!

Millenáris park, szeptember 19.

Tele lesz velünk a budai Millenáris: a Nők Lapja Egészség munkatársai, támogatói és szűrőpartnerei várják szeretettel a lap minden olvasóját. Mert szűrésekre járni fontos, viszont elég fárasztó, és az ember hamar feladja. Most nem kell bejárni a várost, hosszú hetekkel előbb időpontot kérni, a végtelenségig várakozni: itt minden együtt lesz, hogy minél többet megtudjunk egészségünk állapotáról.

Nők Lapja Egészség szűrőnap 2008.
Nők Lapja Egészség szűrőnap 2008.

A gyerekeket feltétlenül hozzuk el, nekik egész napos programot nyújt a Disney Channel színpada.
A felnőtteket a lap szerkesztői: Bálits Éva, Fodor Marcsi és Vályi-Nagy Erika várják a Nők Lapja Egészség pódiuma köré. Lapunkból jól ismert szakértőinkkel fognak beszélgetni – és persze az olvasókkal, hogy kérdés ne maradjon megválaszolatlanul.

Íme, a pódium vendégei:

Várunk a szűrőnapon!10.00–10.30 Kiss Erika dietetikus: Mi segíti és mi akadályozza a fogyókúrát?

Lapunk állandó dietetikus szakértője tucatnyi kérdést kap olvasóinktól. Leggyakrabban a fogyókúra a téma, hiszen az elhízás a magyar népesség 40 százalékát érinti.

Sok olyan apró trükk van, ami megkönnyíti a fogyni vágyók dolgát, és végigvesszük a legfőbb diétacsapdákat is, amelyek akadályozhatják a sikeres fogyókúrát.

Kiss Erika ráadásul egész nap velünk marad a Nők Lapja Egészség sátrában.

11.00–11.30 Dr. Rendek Mária gyermekorvos: A homeopátiás gyógyítás új útjai

Gyermekorvosnak lenni nem könnyű hivatás. A szülők elvárják, hogy gyorsan segítsen, mert egy pillanatig sem szeretnék szemük fényét szenvedni látni.
De azt azért nem akarják, hogy a kicsi erős gyógyszereket kapjon. Lapunk állandó szakértője a homeopátiát tartja erre jó megoldásnak. Nemrégiben a Schlüsser-sókkal is kiegészítette gyógyítópalettáját, erről fogjuk kérdezni.

12.00–12.30 Szendi Gábor klinikai szakpszichológus: Pánikbetegek és pánikgyógyszerek

A Nők Lapja Egészség egyik legnépszerűbb rovata Szendi Gáboré, a népszerű pszichológusé, aki mindig egyénre szabott, találó válaszokat ad az olvasóknak.
A külön utakon járó, egyéni hangvételű szerző könyvei rendszeresen felkavarják a pszichológia állóvizét. Új könyvében a pánikbetegséget veszi górcső alá és tesz meglepő, eddig soha nem hallott kijelentéseket.

13.00–13.30 Izing Klára asztrológus: Mit ígérnek őszre a csillagok?

Várunk a szűrőnapon!
Nevét minden Nők Lapja-olvasó ismeri, és horoszkópját nálunk is minden hónapban olvashatják az ezotériára nyitott érdeklődők.

Az évek óta családi karmakutatással foglalkozó asztrológus mostanában az Algol nevű állócsillagot figyeli és azt, hogy milyen hatása van az emberek életére. Arról is megkérdezzük, mi minden vár ránk ősszel a csillagok szerint.

Sokáig tart-e még a válság, és számíthatunk-e nagy járványra a H1N1 vírus kapcsán?

14.00–14.30 Dudás Kata gasztropszichológus, jógaoktató: Evés, hízás, fogyás és jóga

Gasztropszichológus és jógaoktató szakértőnket, az Angyalok Konyhája életre hívóját gyakran kérdezzük arról, hogy mi irányítja a viselkedésünket, amikor arról döntünk, mikor, mit és mennyit eszünk. Hogyan segíti a pszichológus a helyes étrend megtalálását, betartását, azaz a visszatalálást normális súlyunkhoz és saját magunkhoz? Meg fogjuk kérdezni, mennyit tesz ehhez hozzá a rendszeres jógázás.

15.00–15.30 Kriston Andrea egészégtanár: A férfiak egészségőrzése

Kriston Andrea neve elválaszthatatlan az általa kifejlesztett Kriston Intim Tornától, de kevesen tudják, hogy a Kriston módszer alkalmazásával a férfiak is megelőzhetnek problémákat a szexuális, emésztő és kiválasztószervekben. A tudatos védelem kiterjed a pszichoszomatikus tünetekre, a helytelen szokásokból és az altesti izomzat edzetlenségéből származó elváltozásokra. Andrea a módszerrel kapcsolatos kutatási eredmények is beszámol.

Várunk a szűrőnapon!16.00–16.30 V. Kulcsár Ildikó újságíró: Egészség–lélek–szerelem

Lapunk Brianza-díjas újságírójának könyvei mindig a sikerlisták élére kerülnek.

Ez persze nem csoda, hiszen a lélek legmélyebb kérdéseire keresi a választ.

Aktuális témái, őszinte gondolatai miatt riportjai mindig az olvasók kedvencei közé tartoznak, legyen szó bármilyen problémáról, betegségről, mindig megtalálja a legérdekesebb embereket, akik csak neki tárják ki igazán a lelküket.

5 kérdés a szexről, amit feltennélA szeptemberi szám tartalmából:

• Minilabor otthon
• Nők, akik sohasem betegek
• Öt kérdés a szexről, amit feltennél
• Zeneterápia
• Szépítő hormonok

Fizess elő a Nők Lapja Egészségre!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top