Aktuális

Milyen volt szőkesége… és BMW-je?

Itt a tél, de egy kicsit idézzük fel azokat a napokat, amikor még jó idő volt és bátran kabriózhattunk Budapest utcáin. Nos, akkor még Labancz Lillának is szőke volt a haja, mára ez bebarnult. De lássuk, mihez kezd a színésznő 306 lóval?

Egy szőke és egy barna egy kék kocsiban. Tényleg kék volt, és nem volt teteje. A fiúk segítettek, BMW Z4 volt az. Persze csak nekem, a felkészületlen riporternek kellett a segítség; alkalmi teszterünk, Labancz Lilla tudta, hogy mibe ül bele.

BMW mellé egy szőke is jár. Így a Vezess felkerekedett, és keresett egyet. Lillát már ismertük: ő lett az év legszexibb bombázója az FHM szavazásán. Nemrég lett meg a jogsija, és ő is boldog BMW-tulaj. Így már azt hiszem, túl is magyaráztam, miért ő lett a tesztemberünk…

A biztonság kedvéért, mielőtt átadtuk volna Lillának a kulcsot (ami nem is kulcs, inkább egy garázs-távirányító), kitöltettünk vele egy KRESZ-tesztet. Engedékenyek voltunk, nem vettük figyelembe a gyógyszeres kezelésre és a mentőkre vonatkozó szabályokat, reméltük, éppen nem lesz ezekre szükség. (Nem kell izgulni, nem is lett.)

Kabriót és szájfényt együtt soha!

Fontos a megjelenés, a kocsiba beülve is az első dolga beállítani a tükröt. Nem, nem tolatásra készül, a rúzsát ellenőrzi. Az elindulás kis nehézségekbe ütközött, Lilla is normális váltón tanult vezetni, én pedig jóravaló feleség módjára szépen csendben lapítottam az anyósülésen. egy szakavatott kolléga a segítségünkre sietett, és megtanultunk két gombot egyszerre nyomni és húzni.

Milyen volt szőkesége... és BMW-je?

 

Menet közben megbeszéltük, hogy nem is olyan jó ez a kabrió. A hajadat belefújja a szél a szájfénybe, és utána az egész fejed összekeni. Sőt, a nagy melegben totál leégsz, és közben felforr az agyvized.

Rögtön rájöttünk, miért viselnek a régi olasz filmekben a nők szép fehér kendőket és kalapokat. De aztán azt is megbeszéltük, hogy azért nagyon jól néz ki ez a kocsi és inkább vállaljuk a kockázatot. “Nagyon jó, imádom… Olyan kis nőies!” – mondta Lilla, és a gázra lépett, “Picit kipróbálom!” Csalódás volt, jól vezet. Cseveg, nézi a tükröket, és nyomja a gázt.

 

Érdemes megnézni a teszten készült videókat is, hiszen az autó mellett Lilláról is sok titok kiderül! Kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top