Aktuális

Orgazmus négy keréken

Négy kereke van, legálisan közlekedhet az utakon, autóhoz mégsem mérhető. Porsche, Ferrari piskóta neki, csak a legdurvább speedmotorok veszik fel vele a versenyt. Az Ariel Atom mindennél durvább, amit eddig láttunk és éreztünk.

Az Ariel Atom lehetne egy vadonatúj atomi szinten tisztító intelligens mosószer neve is, de akkor nem írnánk cikket róla és nem élveztük volna ennyire, hogy beleültünk. Autós berkekben az Ariel Atom valami egészen más. Nemes egyszerűséggel az autózás csúcsát jelenti, amely a négy keréken szerzett örömök létező legmagasabb fokára juttatja vezetőjét és egy szem utasát. Az általuk elképzelt autóipari mennyország egy dicső tagja, igaz sokkal jobban illene rá a pokoli jelző. Mi egyáltalán az Ariel Atom?

Autó, de mégsem

Az Ariel Atom egy utcán is használható felnőtt örömszerző eszköz, de rápillantva teljesen egyértelmű, hogy ez az autó versenypályára született, és ezáltal inkább dúsgazdag aranyifjak játékszere. Az árcetli szintén nem valami barátságos, bár ez is csak attól függ, honnan nézzük. A 15-20 millió forintnyi összeg meglehetősen sok, de ha cserébe egy olyan autót kapunk, amivel lenyomunk egy Ferrari Enzót, akkor azt is meg tudjuk bocsátani.

Az is igaz, hogy a négy keréken túl semmi nem emlékeztet ebben a szörnyben egy autóra – sokkal inkább egy F1-es

versenyautó –  nem lehet vele elmenni vásárolni, sőt a csajok sem szívesen ülnek bele. Az Atom nem erről szól. Ez a masina az elektronikák nélküli rettegésre épül, és olyanoknak készül, akik már csak speedmotoron képesek kielégíteni adrenalinszükségletüket, vagy hidakról ugrálnak jó dolgukban.

Az Ariel bárkinek képes felborzolni az idegeit, mert ez maga az elemi sportautó, az etalon. A hagyományos sportos márkák feleslegesen fényűzőnek tűnnek mellette, és olyan extrákat tartalmaznak, amelyeknek semmi keresnivalója a pályán: “Nincs tető, nincsenek ajtók, nincs szélvédő. Nincs kompromisszum” – ahogyan az Atom hirdeti.

 

Kattints a képekért és a videóért, vagy, ha a pasid is kipróbálná!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top