Nevenincs2

Igazi, mûvészi képeslap az interneten!

Valódi, postán érkezõ képeslapot kapni és küldeni is egyaránt szívmelengetõ érzés. Különösen így van ez karácsony idején.





Valódi, postán érkező képeslapot kapni
és küldeni is egyaránt szívmelengető érzés.
Különösen így van ez karácsony idején.
Akinek azonban nincs ideje postára menni ezért,
már az interneten is feladhat igazi lapot.
Nem is akármilyet!









Ünnep sokféleképpen, képeslapon

A Magyar Posta 2007-ben kortárs, fiatal, tehetséges alkotókat – többek között festőket, könyvillusztrátorokat, grafikusokat – kért fel arra, hogy tervezzenek egyedi, az ünnep hangulatát saját stílusukban megörökítő képeslapokat. Miután semmilyen más formai vagy stílusbeli megkötéshez nem kellett igazodniuk, a (folyamatosan bővülő) képeslapgyűjtemény már önmagában is figyelemre méltó látnivalóvá alakult.
Érdemes tehát mással is megosztani ezt az élményt! Ha megörvendeztetjük szeretteinket egy lappal, biztosak lehetünk benne, hogy igazi különlegességgel kívántunk kellemes ünnepeket.


Egyszerű és igazi

Az egyedi lapok korlátozott példányszámban, sorszámozva kerülnek forgalomba, 1-1 lapból mindössze 1000 darab készült.

A www.1000lap.hu oldalról pár kattintással és egy SMS elküldésével útnak indíthatjuk a lapunkat, mely – hátoldalán az előre megírt személyes üzenetünkkel – néhány napon belül megérkezik a címzett „igazi” postaládájába.




Öröm és segítség egyszerre!

Egy-egy képeslap elküldésével nem csak családunknak és barátainknak szerezhetünk örömet, hanem segíthetünk is! A Magyar Posta ugyanis minden elküldött képeslap után 50 forintot ajánl fel az Országos Mentőszolgálat számára, egy a gyermekmentésben nélkülözhetetlen, gyors és hatásos gyógyszeradagolást biztosító, sok esetben életmentő műszer, az úgynevezett intraosszeális tű beszerzését támogatva.

Küldjön Ön is művészi képeslapot karácsonyra! >> (link: www.1000lap.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top