Nevenincs2

A Szex, mint a békülés útja

Én baromira ingerült tudok lenni például, ha legalább két-három alkalommal nem csinálhatom egy héten. De azért az sem árt ha többet, és az sem mindegy, hogy azt is hogyan.
nekem a rekordom egy éjszaka alatt eddig hét, az utolsó már fájt, de még az is jó volt. szerintem olyan max kettő-három a korrekt egy este.

Bizony, semmilyen hibát sem lehet szex útján megoldani. Szerény véleményem az, hogy a szex nem sport, és nem hangulat kérdésének kellene lennie. Én legalábbis nem tudok érzelmek nélkül szexelni senkivel. Soha nem is tettem ilyet.

Számomra a szex az érzelmeim egyfajta megnyílvánulása. Ezért kizártnak tartom, hogy bármi más okból megtegyem.

Másik gondolatom pedig az, hogy szex nélkül lehet szeretni valakit, de szerelem, szeretet nélkül szexelni soha! Én nem szeretnék soha!

Házasság szex nélkül
/forumkifejt.php?forumid=36476

Sziasztok,
Férjemmel 4 éve vagyunk házasok két gyönyörű gyermekünkkel boldogan élünk. Csodálatos apa és nagyon jó társ, megértő barát, csakhogy lassan másfél éve nem szerelmeskedtünk. Előtte is csak 2-3 havonta. Ő azt mondja elégedetlen önmagával, a testével és képességeivel. Én mondtam neki, hogy én igy szeretem, ahogy van, de nem érdekli. Régebben még lehetett beszélgetni vele erről a problémáról, ma már kerüli a témát. 99,9% hogy nincsen senkije, nagyon meglepődnék ha lenne, mert állandóan velünk a családjával tölti minden szabad idejét.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne őt becsalogatni az ‘utcámba’ a nélkül, hogy ez nyilvánvaló lenne? Hogy ő közelitsen? Sajnos már annyit próbálkoztam, hogy nem jól viselnék még egy visszautasitast. Még csak 31 éves vagyok, nem szeretnék elválni, megcsalni, de szex nélkül sem szeretném leélni az életem hátralévő részét.
Köszönettel,
GJ

Kedves Vadszőlő,
amit most mondok, az az én sztorim, nem törvényszerűség, csak egy példa. Sajna, nem happyendes
A mi házaséletünk kb. 2 éve kezdett elszürkülni, ellaposodni, ritkulni, majd szépen lassan megszűnt. . . Sok sok kudarcba fúlt próbálkozás után és a szextelenség miatti 1-1 félrelépés miatt párterápiára mentünk. A problémánk a következő volt: a férjem imád, szeret, jól érzi magát velem. . . de nem kíván meg és nem tud velem szeretkezni sem. Szeret, mint egy plüssmacit, vagy egy testvért. . . A párterápián ezt egyértelműen következményként és nem okként magyarázták, és az eddigi folyamatban még csak szőrmentén esett róla szó – mivel ezt a pszicho-k szerint csak úgy lehet megoldani, ha a kiváltó ok felszínre kerül, az elkanyarodó szexuális energiák ismét felszínre kerülnek. Lehet benne valami, mert a szokásos női taktikák, a férfiúi nekiveselkedés stb. , mind mind csődöt mondtak. Minél kudracosabbak lettek az igen ritka és esetlen próbálkozásaink, ez annál jobban frusztrált minket. . . Szóval szerintem a megoldás: az ok megkeresése, és azt hiszem, erre nagyon kevés pár képes egyedül a “fától az erdőt” effektus miatt. Szerintem nagyon jó pszichológusnak kell annak is lennie aki rájön az okra – nem fog ő sem rájönni, csak az elmélyüléssel esetleg az orrotok elé vonszolja a problémát. Sok sikert és kitartást, ez utóbbira van a legtöbb szükség!!! És sok sok sok energiát! H

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top