Az iPhone-od megmondja, terhes vagy-e

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szinte már nincs olyan dolog a világon, amit ne könnyítene meg, vagy ne segítene egy okostelefonos alkalmazás. Már terhességi tesz is készíthető iPhone-os applikációval.
2016. 02. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Az iPhone-od megmondja, terhes vagy-e

Nyugodj meg, nem kell a telefonra pisilned hozzá, a kis tesztrudacskára továbbra is szükséged lesz.

A találmány újdonsága abban rejlik, hogy a tesztet bluetooth szenzorral látták el, így össze tudod kapcsolni az iPhone-nal, amire előzetesen már letöltötted a kapcsolódó appot.

Az iPhone-od megmondja, terhes vagy-e

És hogy mire jó maga az app? Aki csinált már terhességi tesztet, tudja, hogy az a bizonyos három perc, amíg kiderül az eredmény, egy örökkévalóságnak tűnik. Az applikáció méri neked az időt, és különböző nyugtató képekből, videókból, zenékből válogathatsz, hogy megkönnyítsd a várakozást. Az idő leteltével megjelenik a kijelzőn az eredmény – a pozitívhoz gratulál is természetesen az app.

Ez most lehet, hogy feleslegesnek tűnik, de az alkalmazás még számos más, terhességgel kapcsolatos hasznos kiegészítést is tartalmaz. Például, ha teherbe szeretnél esni, jelzi, mikor ovulálsz, ha pedig már megvan a pozitív eredmény, mutatja, mennyi idő van még hátra a szülésig, és mikor kell orvoshoz menned.

Az iPhone-od megmondja, terhes vagy-e

Forrás: Popsugar

Olvass tovább