Nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás – ablaktisztítás csíkmentesen

Két hét és itt a húsvét. Ez az az időszak, amikor illik megcsinálni a tavaszi nagytakarítást, nemcsak az ünnep miatt, hanem a természettel együtt jó, ha a lakásunk is egy kicsit újjászületik.
Tavaszi nagytakarítás – ablaktisztítás csíkmentesen

A héten tisztíts ablakot!

Miért pont ezzel kezdd? Hát mert ez a leginkább “nemszeretem” feladat. Ha az ablaktisztításon túl vagy, úgy fogod érezni, a nehezét kipipálhatod.

Sokat gondolkodtam rajta, hogy miért az ablaktisztítás a nagy mumus a takarításban, és rájöttem, azért, mert valahogy nehéz tökéletesen megcsinálni, és persze nagyon hosszadalmas.

1. Figyelni kell az időjárást

Ha a frissen mosott ablakot egy vihar összekoszolja, kárba vész a munkád, ha pedig túl szikrázó a napsütés, akkor a tisztítószer olyan gyorsan szárad, hogy a legnagyobb erőfeszítésed ellenére is csak csíkos ablak lesz a végeredmény.
Szóval jó, ha figyeled a meteorológiai előrejelzéseket, és száraz, akár egy picit felhős napot választasz ehhez a munkához, ez a hét éppen ilyennek ígérkezik.

2. Előbb a párkány és a keret, csak utána az üveg!

Mielőtt a fő feladatnak nekifognál, előbb a keretet és a párkányt kell megtisztítani, egyébként az ott felgyülemlett koszt átviheted az üvegre is.

Tavaszi nagytakarítás –  ablaktisztítás csíkmentesen

3. Ablakmosás és szárazra törlés

Meg kell találni a legjobb tisztítószert, átmosni, áttörölni, páramentesíteni, majd csíkmentesre áttörölni. Na ez az igazi “nemszeretem” része a munkának. Persze csak addig, amíg nem találod meg a tökéletes megoldást.

Elárulom a titkot, hogy lehet gyorsan csíkmentes ragyogó ablakot varázsolni!

Kärcher WV ablaktisztítóval!

Tavaszi nagytakarítás –  ablaktisztítás csíkmentesen

A Kärcher WV ablaktisztítóival könnyebb és gyorsabb az üvegfelületek tisztítása a hagyományos ablaktisztításhoz képest.

A legfontosabb, hogy három rövid lépés, és megvan a tuti végeredmény:

1. Permetezd be a felületet a tisztítószerrel
2. Tisztítsd meg a felületet a mikroszálas törlőkendővel
3. Szívd fel a vizet a felületről

A jó hír pedig az, hogy nemcsak ablaktisztításra használhatod!

A Kärcher ablaklehúzóval minden sima felület, mint pl. ablak, csempe, üvegasztal, zuhanykabin, tükör csíkmentesen és időtakarékosan tisztítható meg.
Az innovatív vízfelszívással a lecsöppenő koszos vizet pillanatok alatt felszívja a felületről – hála az akkumulátoros üzemmódnak! Szóval nincs lecsöppenő koszos víz.

Akkumulátoros üzemmódjának köszönhetően halk, és persze nincsenek zavaró kábelek.

Hatékony permetezőfejes palackjának köszönhetően könnyen kezelhető és higiénikus munkavégzést biztosít, akár párás ablakon vagy autón is.

Szerencsére ez az eszköz tényleg nőknek készült, hiszen pehelykönnyű, 0,7 kg a súlya, és könnyen eltávolítható a tartálya is.

4. Szabadidő

Találd ki, mivel töltöd el azt az időt, amit a Kärcher WV ablaktisztító használatával nyertél. Mert így lesz. Az időd töredékét kell ezentúl feláldoznod ablakpucolásra és csempetakarításra, szóval megbeszélhetsz egy jó kis barátnős lazítást!

Élvezd a Kärcher segítségét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top