Aktuális

SMS-horoszkóp napról napra

Ne furdaljon egész nap a kiváncsiság, hogy mit tartogat a horoszkópod. Vedd kezedbe a sorsod az NLCafe friss horoszkópjával, melyet minden reggel SMS-ben küldünk.

Napi horoszkóp SMS-ben!

A napi horoszkóp szolgáltatás indításához SMS üzenetedet NL kóddal kezdd, majd hagyj szóközt és add meg a csillagjegyed ékezetek nélkül! Például, ha a VÍZÖNTŐ jegyében születtél akkor az

NL VIZONTO

üzenetet küldd SMS-ben a 06 90 617715-ös számra!

A napi horoszkóp szolgáltatás bruttó 480 Ft-ba kerül hetente. A regisztráció után naponta kapsz horoszkóp üzenetet telefonodra. A napi horoszkóp lemondásához küldd a STOP NL üzenetet SMS-ben a 06 90 617715-ös számra.

Ügyfélszolgálat: Digitania Zrt., 06 1 328 5063 (normál díjas).

Szexhoroszkóp SMS-ben!

Csábítsd ágyba szíved választottját! Légy szakértő a szerelemben, tudd meg hogyan veheted le lábáról a különböző jegy szülötteit! Küldd el kettőtök csillagjegyét sms-ben és segítünk!

Tovább »

Megszólal az sms – ő SMeSter!

Az SMeSter hangot ad rövid szöveges üzidnek. Ráadásul üzenetedet vonalas készülékre is elküldheted, búgó, vegytiszta szintetikus buffotenor géphang tolmácsolásában. Tedd próbára TE is!

Tovább »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top