Sztárok

A Hegylakó és magyar barátnõje titokban Budapesten járt

Alexandra, amikor elõször találkozott Adriannel, nem tudta, hogy a világhírû sorozat sztárjával hozta össze a sors. Ahogyan azt sem, hogy kedvesének apja elõször palacsintát követel a lánytól.




A Margitszigeten randevúztunk a párral, akiknek kapcsolata egyben sokszínű kultúrák találkozása is. Adrian Paul angol apától és olasz anyától született Londonban, míg Alexandra Tonelli édesanyja fülöp-szigeteki, míg apja magyar. A fiatalok nem élnek éppen egyhangú életet; Adrian, ha néhány hónapig egy helyen lakik, már fogja is a bőröndjét, és odébbáll. A változatosság az, ami szilárd alapja szerelmüknek.

– Hogyan ismerkedtetek meg?

Adrian Paul: Négy évvel ezelőtt a Miss Hungary szépségversenyen bíráskodtam, ahol Alexandra az édesanyjával előadott az egyik szünetben egy kis műsorszámot. A különleges arcvonásairól nekem úgy tűnt, hogy a Fülöp-szigetekről származhat, ezért amint tehettem, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy filippínó-e. Szóba elegyedtünk, és azóta együtt vagyunk.

– Alexandra, tudtad, hogy kivel hozott össze a sors?

Alexandra Tonelli: Bevallom, fogalmam nem volt róla! Nagyon ritkán nézek tévét, és nem is sejtettem, hogy ő a Hegylakó sztárja. Az egyik barátnőm hívott fel, hogy „tudod, ki a te pasid?” Engem nem az fogott meg benne, hogy híres, hanem a kedvessége, a humora, az, amilyen ember. Nagyon jó fej!

– És mi fogott meg téged Alexandrában?

Adrian: A személyisége, a stílusérzéke, és természetesen az, hogy gyönyörű. Imádom a szép nőket, de a legjobban ezt a drágát itt mellettem!

– Melyik országban zajlik a közös életetek?

– Adrian: Szinte állandóan úton vagyunk, ha egy városban több időt töltünk, már vágyunk is máshová. Ez a változatosság az, ami a kapcsolatunk egyik alapköve. Szeretünk utazni, új világokat megismerni. Az egyik héten Európában vagyunk, majd meg sem állunk Thaiföldig.

– Alexandra: Így igaz, három-négy hetente máshol ébredünk. Most itt vagyunk Magyarországon, aztán Kanadába utazunk, vagy Európában barangolunk. Engem a munkám nagyrészt azért Budapesthez köt, mert műsorvezető vagyok.

– Hol?

Alexandra: Egy angol tévécsatorna számára gyártunk angol adásokat, itt, Magyarországon.

– Mióta élsz Magyarországon?

– Alexandra: Tizenöt éves voltam, amikor Magyarországra költözött a családom. Úgy jöttem ide, hogy egy szót nem beszéltem magyarul, de egy évre rá már igazán otthon éreztem magam.

– Adrian, mit tudtál Magyarországról, mielőtt megismerted Alexandrát?

– Adrian: A korábbi producerem felesége egy őrült magyar nő, és a bátyám is egy magyar nőt vett feleségül, aki elfelejtette közölni vele, hogy valójában már házas. Szóval, meg voltam győződve róla, hogy a magyarok mind őrültek.

– Mi az, amit már igazán megszerettél nálunk?

Adrian: Négy éve jártam itt legelőször, és azóta rengeteget változott a főváros. Imádom a kivilágított Lánchidat, a Várnegyedet, az éttermeket és a palacsintát. Sajnos, a formámat tartanom kell, ezért nem ehetek folyamatosan nehéz, magyar ételeket, ám egy palacsintára mindig elcsábulok. De ez családi hagyomány; az édesapám évtizedekkel ezelőtt járt Magyarországon, és amikor megtudta, hogy Alexandra magyar, azonnal palacsintát követelt tőle.

– És csináltál már Adriannek is palacsintát?

Alexandra: Csináltam bizony!

A folytatásban a házasságról, gyereknevelésről, illetve Adrian olasz származásáról mesél Alexandra és Adrian »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top