Sztárok

Így főzött gulyást Pesten a Jóbarátok férje

Harmath Csabával, a Nők Lapja Café gasztroszakértőjével főzött magyar gulyást a Budapesten forgató David Arquette színész.

Így főzött gulyást Pesten a Jóbarátok férjeEgy hétig forgatott úti filmet Budapestről David Arquette, a Jóbarátok Monicájának férje. A színész a Hősök terén kóstolta meg a Túró Rudit, ami nem igazán ízlett neki, ám a magyar gulyás teljesen levette a lábáról. David saját kezűleg akarta elkészíteni az ételt, és a műsor szerkesztői Harmath Csabát kérték fel, hogy tanítsa meg a jó magyar gulyás receptjét az amerikai filmsztárnak.

Harmath nem kímélte az ötcsillagos szállodához szokott hírességet, még az erdőbe is kiküldte fát szedni. Arquette két testőrrel indult el tűzifát keresni a bográcshoz, visszatérése után pedig nekiállt krumplit hámozni. Azonban már a krumplipucolóval meggyűlt a baja, nem tudta ugyanis, hogy tolni vagy húzni kell a kis konyhai eszközt. Hiába na, ez bizony nem a Four Seasons! Végül azért Harmath Csaba segítségével egy jó paprikás, erős magyar gulyás jött össze a nap végére, amiből az egész stáb jól lakott. Kíváncsiak vagytok rá, hogy főzőcskézett egy magyar séf konyhájában az amerikai híresség? Nézzétek meg a galériánkban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top