Életmód

Előzzük meg a bocsánatkérést!

Új munkahelyen dolgozunk? Iskolás lett a gyerek? Nagyobb lakásba költöztünk? Számtalan oka lehet annak, hogy úgy érezzük, még több elvárásnak kell megfelelnünk. Nagyobb rajtunk a teher, és az egész napos feszültséget sajnos akaratlanul is otthon vezetjük le. Azok kapnak belőle, akik nem is érdemelnék meg, és akiket a legjobban szeretünk a világon. De ez már remélhetőleg csak múlt időben érvényes.

Vannak időszakok, amikor minden összejön, több területen kell egyszerre helytállnunk, vagy új feladatokkal szembesülünk, amelyekről úgy érezzük, meghaladják a képességeinket. Az elvárások miatt folyamatos belső feszültségben élünk, és emiatt sokszor úgy viselkedünk, ahogy nem is szeretnénk, és azokon vezetjük le a feszültségünket, akik nem érdemlik meg. Sokan élnek át hasonló szituációkat, időszakokat, melynek során egyre jobban elfáradnak, emiatt még feszültebbek lesznek, és még könnyebben bántanak meg másokat. Olyan ez, mint egy ördögi kör, amelyből segítségre van szükségünk,hogy ki tudjunk szabadulni.

Előzzük meg a bocsánatkérést!

Fontos, hogy nem szabad ölbe tett kézzel várnunk. Igaz, hogy a külső, feszültségforrásként működő körülményeket nem tudjuk megváltoztatni, de a saját hozzáállásunkat igen. A stresszből fakadó feszültséggel meg tudunk birkózni. Ehhez nyújt segítséget a magnézium, amely a szervezetünk számára nélkülözhetetlen: idegműködést szabályozó és idegrendszert erősítő hatása van. A kiegyensúlyozott élet érdekében fontos lenne elegendő magnézium bevitele, ám a táplálékból nem mindig jutunk hozzá a megfelelő mennyiséghez. A magnéziumhiány tünetei az ideg- és izomsejtekben jelentkeznek először. Érzékenyebbek leszünk, feszültebbé válunk, nehezebben tudunk koncentrálni a feladatainkra éppen akkor, amikor a legkevésbé engedhetjük ezt meg magunknak. Ilyenkor érdemes kipróbálni a kúraszerű magnéziumpótlást.

Azt is fontos figyelembe vennünk, hogy a magnéziumkészítmények között nagy különbségek is lehetnek. A jól bevált Magne B6 tabletta, amely most új csomagolásban kapható, különösen hatékony, mert az összetevőit nagy szakértelemmel válogatták össze, hatása tudományosan bizonyított. A Magne B6 megoldást nyújthat arra, hogy visszataláljunk az elveszett harmóniához, könnyebben meg tudjunk birkózni a mindennapi feszültséggel, és több figyelmet tudjunk fordítani otthon azokra, akiket szeretünk.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top