Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: górcső alatt az esőkabát és a gumicsizma

Bevallom, néha egy kicsit én is zavarba jövök, ha tavasszal vagy nyáron esősre vált az idő. Mit vegyek fel ilyenkor, hogy ne ázzak meg, mégis trendi legyek? A gumicsizmákért régóta rajongok, nemrég pedig vettem egy igazán menő esőkabátot is. Sajnos itthon még nem annyira terjedtek el a színes, mintás, igazán vagány darabok, de az internetnek hála, most már bárki beszerezheti az ízlésének megfelelő esővédőket.

Gumicsizma

A nagy kedvencem a Hunter gumicsizma, egyrészt borzasztóan tetszik, másrészt abszolút megéri az árát, hiszen rendkívül strapabíró. Figyeld a márka oldalán az akciókat, így nem túl borsos áron szerezhetsz be egy-egy örök darabot. Ha nem szeretnél sokat költeni, a hazai üzletek többségében is megtalálhatod a neked való csizmát, de sajnos azt tapasztalom, hogy ezen a téren a boltok többsége nem dúskál a választékban. Az egyik kedvenc filléres üzletemben a Cin Cin Amicában azonban rengeteg fazon és szín közül válogathatsz, tényleg rendkívül vonzó áron. Tavaly divatba jött a gumicsizma bokáig érő verziója is, egy-egy esős napon ez is nagyon jó szolgálatot tehet.

Az eső a hollywoodi celebmustrának sem kedvez, kedvenc hírességeink nagy része ki sem dugja ilyenkor az orrát az utcára. Néhány vagány sztárt azonban a kellemetlen időjárás sem akadályoz meg abban, hogy kimerészkedjen. A kedvencem Reese Witherspoon esős szettje – sárga gumicsizmával egyenesen tökéletes. Aja Naomi King a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? színésznője piros gumicsizmájában igazán vagány, Sarah Jessica Parker pedig esőben is ugyanolyan menő, mint verőfényes napsütésben.

Megnézem
Összes kép (1)

 Esőkabát

A fast fashion boltok többsége ezen a téren sem kényeztet el széles választékkal, talán azért, mert nálunk még nem alakult ki igazán az “esőkabát-kultúra”. Angliában azonban (gondolom a mostoha időjárásnak is köszönhetően) ezerféle esőkabát és széldzseki várja gazdáját. Az Asos.com-on te is szabadon válogathatsz, az én kedvenceim a mintás darabok.

Megnézem
Összes kép (1)

 Gyerekeknek

Esőben a gyerekeknél természetesen az az elsődleges szempont, hogy ne ázzanak el. Mostanában viszont a kicsiket is “stílusosan” védhetjük az eső ellen. Sarah Jessica Parker ikrei például nagyon cukik színes szettjeikben.

Megnézem
Összes kép (1)

 További cikkek Lilutól!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top