Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: támadnak a szoknyák és a nyári ruhák

Lassan ugyan, de kezdünk átlépni a szeszélyes tavaszból az igazi jó időbe, úgyhogy itt az ideje előkapni a szoknyákat, nyári ruhákat! Akik nem érzik magukat jól miniben, azoknak jó hír, hogy idén a hosszú, maxi fazon is nagyon menő. Akár a szűk, testhez simuló, akár a bővebb, lenge változatot választjuk, a hosszú szoknyával most nem nyúlhatunk mellé!

Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

 

Bodycon szoknya ha kiemelnéd az alakod

A hosszú, testhez simuló szoknya szexi és praktikus viselet tavasszal és nyáron. Kitűnő választás lehet például egy fesztiválra, ha megkötős saruval és egy egyszínű atlétával, vagy esetleg egy crop toppal veszi fel az ember, de egy pasztellszínű blézerrel és egy magassarkúval akár állásinterjúhoz is felveheted. Óva intenék azonban mindenkit az erős mintáktól a szűk szoknya esetében, hiszen egy-egy virág vagy csík optikailag erősítheti a viselő vonalait.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha első a kényelem

Mint tudjátok, a monokróm színek szerelmese vagyok, úgyhogy a bő szoknyákból is a fekete a kedvencem. Egy kényelmes, lenge fazont könnyű felturbózni egy-egy színes inggel, feliratos, mintás pólóval vagy akár egy farmerkabátkával – minden csak a fantáziádon múlik!  Aki szeret lábat villantani, viselje bátran a lenge maxiszoknya felsliccelt verzióját, aki pedig a derekát szeretné kiemelni, kiegészítőként választhat egy nagy csatos, széles derékövet. Kitűnő választás teltebb lányok számára is!

Megnézem
Összes kép (1)

Vízpart vagy város, a nyári ruha mindig bájos

Egy világos színű, könnyű, vászon nyári ruhában az ember a legforróbb, tikkasztó napokon is szuperül és kényelemesen érezheti magát. Tavasszal bokacsizmával, farmerkabáttal és egy színes sállal párosítva praktikus városi viselet lehet, nyáron pedig saruval és szalmakalappal kiegészítve divatos vízparti szettet állíthatsz össze belőle. Színekben és mintákban nincs tabu a nyári ruhák esetében: bátran válassz egy virágos, geometriai mintás vagy akár színátmenetes darabot

Megnézem
Összes kép (1)

Nincs időd átöltözni? Jöhetnek a kiegészítők!

Úgy alakult az estéd, hogy a strandolás, shoppingolás, városnézés után bulizni mentek? Nincs időd átöltözni? Semmi gond! A legegyszerűbb nyári ruhát is alkalmi viseletté lehet változtatni a megfelelő kiegészítőkkel. Cseréld papucsodat magas sarkúra, strandtáskádat alkalmi kézitáskára, vedd fel kedvenc karkötődet és nyakláncodat és máris indulhat az este! Ha szereted a fejfedőket, akkor szettedet még elegánsabbá varázsolhatod egy fekete filckalappal.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top