Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: Tedd! Ne tedd! – kismamadivat

Szerintem a várandósság az egyik legszebb időszak egy nő életében, a kismamák egyszerűen gyönyörűek, csak úgy ragyognak. Sokan azonban nem tudnak mit kezdeni ezzel az időszakkal, hiszen megváltozik a testük. Hiába tapasztalták meg hosszú évek alatt mi az, ami jól áll nekik, hirtelen nem tudnak mihez nyúlni: sok esetben maradnak a "kisvakond"-nadrágok és a formátlan felsők.
Megnézem
Összes kép (1)

Most megmutatom nektek azokat az alapdarabokat, amelyek a terhességem során nekem jó szolgálatot tettek!

Terhesfarmer

Nagyon fontos, hogy megtaláld a tökéletes farmert, amely kényelmes, mégis csinos. Ezt a darabot egész várandósságod alatt viselheted.

Megnézem
Összes kép (1)

Terhesmelltartó

A hirtelen növekedés miatt fontos, hogy beszerezd a méretednek megfelelő kényelmes melltartót is. Figyelj oda, mert a kicsi méret kellemetlen helyzetbe hozhat, egy feszülős felső alatt például nagyon csúnyán festhet a melled.

Megnézem
Összes kép (1)

Cipő kismamáknak

Én már a terhességem elején elhagytam a magassarkút. A hollywoodi sztárok hatalmas pocakkal is ilyen cipőkben parádéznak, én azonban inkább a kényelemre szavaztam. Válassz belebújós cipőt, amelyhez nem kell hajolgatni, egyszerűen csak beleugrasz és indulhatsz is.

Megnézem
Összes kép (1)

Pólók

Várandósságom alatt végig viseltem a kedvenc bővebb fazonú vagy oversize felsőimet, így nem is kellett teljesen lecserélnem a teljes ruhatáramat. A H&M basic pamutpólói például olyan rugalmas pamutból készülnek, hogy akár a 9. hónapban is viselheted őket, a Promod tunikáiban pedig a terhesség előtt és után is jól fogsz majd kinézni. Attól, hogy babát vársz, lehetsz ugyanolyan vagány, mint korábban!

Megnézem
Összes kép (1)

Elegáns ruhák

A várandósságod alatt sem kell lemondanod a csinos ruhákról. Viszont amire mindenképpen oda kell figyelned, hogy sose lógjon ki a hasad, a pocakvillantás szerintem nem szexi. Azt gondolom, hogy ez túl intim dolog ahhoz, hogy mutogassuk.

Megnézem
Összes kép (1)

Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top