A legmenőbb blogok

Az 5 legjobb fotós blog

A fotós blogok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. Mindannyian vágyunk a gyönyörű látványra, és ha már egy tehetséges fotósra bukkanunk, nem szívesen maradunk le legújabb képeiről. Következzen öt kedvencünk, akiket érdemes követni!

David Hobby

David fotóriporterként kezdte, de az írásban is elmélyült. A site-ja látogatottsága 1995 óta egyre csak nő, annyira, hogy a világ 175 országából nézi, olvassa mintegy 300 ezer fotós kollégája. A Time Magazine korábban az év legjobb blogjai közé is sorolta, nem véletlenül. Szerintünk is kihagyhatatlan a Twitteren is 45 ezer rajongóval büszkélkedő, megvilágítási technikákban különösen erős blogger.

http://strobist.blogspot.hu/

Az 5 legjobb fotós blog

Jasmine Star

Az egyik legmenőbb esküvői fotóst már a Top 10 esküvői fotós közé is beválasztotta az American Photo Magazine, míg a PDN szakmai magazin az öt legbefolyásosabb közé. Jasmine-nek tényleg a kisujjában van a szakma, pontosan tudja, melyik párnak mi áll jól, és kifejezetten kreatív megoldásokkal teszi felejthetetlenné a nagy napot. Ráadásul a követőivel is remekül és non-stop kommunikál, tanácsokat ad, Facebookon, Instagramon és Twitterebn.

http://www.jasminestarblog.com/

Az 5 legjobb fotós blog

Chase Jarvis

A látványfotós neve sokak számára fogalom, és ő tudja is, hogyan adja el magát. Rajongói elsősorban a művészet és a popkultúra vegyítése és újradefiniálása miatt imádják, képei között állóképeket éppúgy találunk, mint felejthetetlen mozgóképeket. Tehetségét jelzi, hogy olyan nagy márkákkal dolgozott már együtt, mint a Nike, a Pepsi, a Volvo, a Reebok, az Apple, és a Red Bull.

http://www.chasejarvis.com/blog/

Az 5 legjobb fotós blog

Trey Ratcliff

Trey honlapján a StuckInCustoms.com nevet kapta, és az első számú blognak számít utazás kategóriában nemzetközi szinten, ami a látogatottságán és meglátszik, napi 175 ezer látogató néz fotókat a site-on, míg havi szinten ez a szám mintegy 60 millió. Egy biztos, napi egy fotót szállít a bloggersztár, mindezt olyan minőségben, hogy sokan addiktívnak is tartják az oldalt!

http://www.stuckincustoms.com/

Az 5 legjobb fotós blog

LANTOS p. ISTVÁN – DENHODA

A magyar fotós blogja, egyik nagy kedvencünk, izgalmas, nagyon szerethető.” Nem vagyok techfüggő, de nagyon szeretem, ha egy fényképezőgépnek, vagy bármilyen más használati tárgynak egyénisége van.” – vallja magáról a fotós, akinek szerintünk szintén jutott jó adag egyéniség, és élvezetes látásmód, amit a site-ján gyönyörűen nyomon is követhetünk. Budapesti tetőterek, elkapott városi pillanatok – érdemes ellátogatnunk a site-ra.

http://denhoda.blogspot.hu/

Az 5 legjobb fotós blog

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top