Életmód

cif maradék leírás

Cif konyhai zsíroldó spray

A Cif konyhai zsíroldó spray-t makacs zsíros szennyeződések gyors és hatékony eltávolításához használhatod. A spray természetes úton, a narancs erejével bánik el a szennyeződésekkel, így a konyha pillanatok alatt karcmentesen és ragyogóan tiszta lesz. A Cif konyhai zsíroldó spray ideális a sütés-főzés utáni takarításhoz, de ajánljuk a fürdőszobai krém- és make up-foltok eltüntetéséhez is.
Felhasználás:
A spray-t permetezd a szennyeződésre, hagyd hatni pár másodpercig, majd egy nedves ruhával töröld tisztára a felületet.





Cif fürdőszobai tisztító spray

A Cif fürdőszobai tisztító spray az akriltól a zománcig a fürdőszobában fellelhető összes felület tisztítására alkalmas. Hatóanyagainak köszönhetően könnyedén, súrolás nélkül távolíthatod el vele a szennyeződéseket, szappanlerakódást, a vízkövet és a víznyomokat. Rendszeres használatával a fürdőkád, a csaptelepek, a csempe, valamint a zuhanyzó ragyogóan tiszta, és karcmentes lesz.
Felhasználás:
A Cif fürdőszobai tisztító spray-t permetezd a tisztítandó felületre, és hagyd állni körülbelül egy percig, míg a hatóanyagai kifejtik tisztítóhatásukat. Majd egyszerűen, súrolás nélkül öblítsd le a felületet. Makacs szennyeződések eltávolításához ismételd meg a folyamatot.




Cif Active Gel

A Cif Active Gel egy könnyen leöblíthető, kisfelületi tisztítószer, amely kiváló tisztítóhatását szódabikarbóna mikrokapszulái segítségével fejti ki. Nagyszerű zsíroldó képessége miatt használata különösen ajánlott a konyhában, de a lakás minden egyéb, mosható felületén is. Különleges formulája nem igényel öblítést, így erőfeszítés nélkül alkalmazható bármely fürdőszobai vagy konyhai felületen.
Felhasználás:
A Cif Active Gelt nedves ruha vagy szivacs segítségével vidd fel a tisztítandó felületre, majd súrolás nélkül töröld át és öblítsd le.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top