Kert

Tündérkertek, manóbirodalmak

A kerti törpék utána a törpe kertek divatja hódit mostanában: aki csak teheti, és van egy talpalatnyi kertje, egészen elbűvölő, apró tündérbirodalmakat rendez be, és rejt el a kert különböző pontjain. Ezek a minivilágok – amik sokszor egészen óriási és igencsak aprólékosan kidolgozott törpebirodalmakká is nőhetnek – minket teljesen levettek a lábunkról.

 

Egy olyan új hobbit ajánlunk a figyelmedbe, ami garantáltan sikerélményt és örömet szerez majd neked, sőt mindenki imádni foga, aki csak látja az alkotásaidat. Az aprócska kis tündérkertekről van szó. Ezek nem egyszerűen élő miniatúrák, mint a bonsai, sőt nem is élethű, kicsinyített másolatai a valóságnak, mint a makettek, hanem a kettő keveréke: egyszerre játék és komoly munka, amiből a művészet és a giccs határán táncoló remek kis alkotások, elbűvölő, új és sosem volt mesevilágok keltenek életre. Vedd elő a gyermeki fantáziád, és teremtsd meg a saját kis manóbirodalmad – ehhez adnak ötleteket az alábbi fotók.

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még kert témában az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top