Sztárok

Magdi újabb sikere

Rúzsa Magdi Németországban járt, ahol Janis Joplin eredeti zenekara, a Big Brothers And The Holding Company kísérte egy koncerten.

Az énekesnő három dalt énekelt a közönségnek, s bár a fellépés előtt nagyon izgult, a siker nem maradt el. Több ezer Janis Joplin rajongó tapsolt Magdinak, de hazánkból is többen elkísérték kedvencüket a nem mindennapi rendezvényre. Meghatottan látta, hogy minden dal után óriási tapsvihar tör ki.

A zenekar tagjai megkedvelték a magyar pacsirtát, és tervezik, hogy a jövőben is dolgoznak majd együtt.

Rúzsa Magdi a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál döntője óta Európa- szerte népszerű, az interneten mindenfelől kapja a dicséreteket, üzeneteket, üdvözleteket.

 

A Megasztár után június 12- én újabb megmérettetés vár az énekesnőre, hiszen a VIVA Comet díjkiosztó ünnepségen „Az év énekesnője” kategóriában esélyes a gömbre, de nem lesz könnyű dolga, hiszen további négy jelölt is versenybe száll a díjért. Kozma Orsi, Csézy, Szekeres Adrien és Bartók Eszter is mozgósította már a rajongóit, de hogy kire érkezik a legtöbb szavazat, az csak a jövő héten derül ki.


Tipp: Sztárok kattintásnyira! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top